MK’s Shawarma rækker gratis shawarma over disken

22. august 2020 Erhverv

Den 30. august er MK’s Shawarma i Store Rådhusgade klar til at lave shawarma af hele 80 kilo kalvekød.

“Og så giver vi en gratis shawarma til hver person, som kigger indenfor”, siger  Mahmoud Kerdi til SønderborgNYT.

Det er ikke alle sønderborgere, der ved, hvordan en shawarma smager og den 30. august har de altså chancen for at sætte tænderne i en.

“Dels er planen at introducere shawarma til flere og dels vil vi takke de mange kunder, som bakkede om om vores nystartede forretning gennem Coronatiden”, siger  Mahmoud Kerdi. I den tid, hvor der deles gratis shawarma ud, er der lukket for alt salg i forretningen – og der er gratis shawarma så lagt som de 80 kilo kalvekød rækker.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi håber, der bliver kø ved vores forretning og at dem i køen husker det med afstand”.

Som nystartet forretning kunne MK’s Shawarma ikke få en hjælpepakke og komme lettere gennem den periode, hvor der ikke måtte lukkes gæster indenfor. Meget hurtigt fik ejeren sat gang i takeaway – og det var der mange mennesker, der blev glade for.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. juni 2021 Sundeved, Erhverv

Nature Energy klar med ny miljørapport for biogasanlægget i Kværs

21. juni 2021 Sundeved

Nature Energy, der ønsker at etablere Sønderborgs andet biogasanlæg i Kværs, har nu opdateret miljørapporten for projektet. Det sker efter at Miljø- og Fødevareklagenævnet den 15. april i år ophævede miljøgodkendelsen og VVM-tilladelsen for biogasanlægget, da de fandt, at udledning af overfladevandet fra anlægsområdet til Kværsløkkebæk ikke var utilstrækkeligt belyst. Efter afgørelsen udstedte Sønderborg Kommune […]

Læs mere...