Mobiltelefoner eller ikke i Sønderborgs folkeskoler

1. august 2018 Sønderborg

Tommy Jensen, Vollerup, skriver:

Peter Hansen, politisk ordfører for Venstres byrådsgruppe, foreslår på Facebooksiden Politik i Sønderborg franske tilstande på kommunens grundskoler, hvilket medfører forbud mod brug af børnenes private mobiltelefoner i skoletiden.

Peter Hansen mener åbenbart ikke det samme som Venstres undervisningsordfører Anni Mathiesen, der i dagspressen citeres:

”Men om den danske folkeskole skal være mobilfri zone, er en beslutning, der bør tages lokalt i skolerne – ikke i Folketinget. Det mener Venstre, Socialdemokratiet og Dansk Folkeparti.”

Artiklen fortsætter under annoncen

Det fremgår ikke på ”Politik i Sønderborg”, hvorvidt kommunens formand for Børne- og Uddannelsesudvalget, Claus Klaris er enig med sit partis politiske ordfører, Peter Hansen.

Socialdemokrat Jesper Kock, medlem af BUU, har tilkendegivet på ”Politik i Sønderborg”, at han er enig i, at beslutningen om mobiltelefoner eller ikke, bedst træffes i den enkelte skoles bestyrelse.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. februar 2023 Uddannelse, Sønderborg

Åbent Hus på Erhvervsakademi SydVest i Alsion i morgen lørdag

3. februar 2023 Uddannelse

Erhvervsakademi SydVest, EASV, i Sønderborg inviterer til åbent hus i morgen, lørdag den 4. februar, i Alsion, hvor alle interesserede kan kigge forbi. På dagen vil der være mulighed for at møde nuværende studerende, undervisere og vejledere. Det skriver EASV. Til åbent hus-arrangementet er der mulighed for at møde nuværende studerende samt undervisere og vejledere, […]

Læs mere...