Mobiltelefoner eller ikke i Sønderborgs folkeskoler

1. august 2018 Sønderborg

Tommy Jensen, Vollerup, skriver:

Peter Hansen, politisk ordfører for Venstres byrådsgruppe, foreslår på Facebooksiden Politik i Sønderborg franske tilstande på kommunens grundskoler, hvilket medfører forbud mod brug af børnenes private mobiltelefoner i skoletiden.

Peter Hansen mener åbenbart ikke det samme som Venstres undervisningsordfører Anni Mathiesen, der i dagspressen citeres:

”Men om den danske folkeskole skal være mobilfri zone, er en beslutning, der bør tages lokalt i skolerne – ikke i Folketinget. Det mener Venstre, Socialdemokratiet og Dansk Folkeparti.”

Det fremgår ikke på ”Politik i Sønderborg”, hvorvidt kommunens formand for Børne- og Uddannelsesudvalget, Claus Klaris er enig med sit partis politiske ordfører, Peter Hansen.

Socialdemokrat Jesper Kock, medlem af BUU, har tilkendegivet på ”Politik i Sønderborg”, at han er enig i, at beslutningen om mobiltelefoner eller ikke, bedst træffes i den enkelte skoles bestyrelse.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

200 nye Corona-smittede siden onsdag

20. januar 2022 COVID-19

Siden onsdag er antallet af Corona-smittede indenfor Sønderborgs kommunegrænse steget med 200 og der er i dag 1975 smittede. På landsplan er der ifølge Statens Serum Institut fundet 40.626 nye smittede det seneste døgn. 825 er indlagt på sygehus – og af dem er 49 på intensiv. 28 er i respirator. Ifølge sundhedschef Michael Skriver […]

Læs mere...