Mød Morten Schmidt – ny uddeler hos Dagli’ Brugsen i Vester Sottrup

26. september 2018 Sundeved

Morten Schmidt er 28 år gammel og har lige fået sit drømmejob som uddeler hos Dagli’ Brugsen i Vester Sottrup efter kun ni år i brugsfaget:

”Det er bare fantastisk og jeg er så spændt på at drive min egen forretning og glæder mig til at blive en del af lokalsamfundet her i Vester Sottrup”, fortæller Morten Schmidt, da SønderborgNYT var forbi Dagli’ Brugsen i Vester Sottrup.

MortenSchmidt err gået den traditionelle butiksvej til det foreløbige højdepunkt i sin karriere. Efter handelsskolen blev han ungarbejder og siden butikselev i Super Brugsen i Kliplev:

”Jeg havde arbejdet en periode som ungarbejder og da jeg kom for at få en anbefaling, spurgte den daværende uddeler, om jeg ikke havde lyst til at komme i lære i butikken og det ville jeg da rigtig gerne og så jeg sagde ja tak – en beslutning jeg aldrig har fortrudt”, fortæller Morten Schmidt.

Efter læretiden i Kliplev tog Morten Schmidt fire år til Fanø for at arbejde hos Super Brugsen i Nordby, hvor han startede som assistent og hurtigt avancerede til salgsleder og så tog han ellers retur til Kliplev, hvor Super Brugsen nu var blevet til Dagli’ Brugsen, hvor Morten Schmidt blev souschef – og så kaldte udfordringen i Vester Sottrup.

”Jeg har altid arbejdet i de mindre bysamfund og det er meget berigende for mig at være en del af det lokale samfund. Det tiltaler mig at lære de lokale kunder at kende og blive en del af det lokale foreningsliv og deltage i de mange aktiviteter, der sker her i Vester Sottrup”, fortæller Morten Schmidt, der i dag bor i Perbøl, men overvejer at flytte til Vester Sottrup med tiden.

Dagli’ Brugsen i Vester Sottrup er en del af Brugsforeningen for Als og Sundeved og netop det tætte samarbejde med de andre butikker, er en kæmpe fordel i dagligdagen:

”Vi har tæt kontakt med hinanden og jeg får en masse god sparring og vi er gode til at dele erfaringer med hinanden og fordi vi er tætte på hinanden, så hjælper vi hinanden i dagligdagen, og indrømmet, jeg har da brug for en del hjælp her i opstarten”, siger Morten Schmidt, uddeler i Dagli’ Brugsen i Vester Sottrup.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
5. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Kom tæt på krimidronningen Sara Blædel når hun besøger Brecklings Bogcafé

5. februar 2023 Kultur

Allan Breckling har sat Sara Blædel – Danmarks kvindelige krimiforfatter nummer ét – på plakaten til den næste udgave af Brecklings Bogcafé, som finder sted i Sønderborghus onsdag den 1. marts fra klokken 19. “Når jeg får besøg af Sara Blædel igen, så er det på opfordring fra flere kvindelige krimilæsere og jeg er glad […]

Læs mere...