FV19: Mød Nye Borgerliges Pernille Vermund i Forsamlingsgården Sundeved

11. januar 2019 FV19

Du kan møde Nye Borgerliges formand og spidskandidat, Pernille Vermund, onsdag den 23. januar klokken 19 i Forsamlingsgården Sundeved

Nye Borgerlige stiller op til Folketinget for første gang og formanden Pernille Vermund er partiets spidskandidat i Syd- og Sønderjylland.

”Det er vigtigt for mig at møde syd- og sønderjyderne, der hvor de bor. Jeg holder mange mindre møder hjemme i folks dagligstuer, men nu inviterer vi alle interesserede til at komme og få mulighed for at lære både mig og Nye Borgerlige bedre at kende”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det siger Pernille Vermund, som med sit parti ser ud til at vinde tilstrækkeligt med pladser i Folketinget til at kunne blive tungen på vægtskålen efter næste valg.

Partiet er borgerligt i den økonomiske politik med vægt på decentralisering og forenkling af lovgivningen.

”Vi mener generelt, at politikerne skal bestemme mindre, og at vi danskere skal bestemme meget mere selv. Også over flere af vores egne penge. Magten skal tilbage til de nære samfund”, siger partileder Pernille Vermund, som dog har udlændingepolitikken øverst på dagsordenen.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi går til valg på at få løst udlændingepolitikken fra bunden. Der er blevet gennemført alt for mange lappeløsninger, som ikke virker. Det er tid til at gribe fat om nældens rod, så vi kan få vendt udviklingen”, siger hun i en pressemeddelelse.

Nye Borgerlige har tre ufravigelige krav, som partiet vil stille til enhver, der vil være statsminister med partiets støtte.

1. Der skal indføres et totalt asylstop
2. Udlændinge skal forsørge sig selv
3. Kriminelle udlændinge skal udvises konsekvent efter første dom

Artiklen fortsætter under annoncen

”Det er tid til at sætte politikerne stolen for døren. Får vi ikke løst udlændingepolitikken fra bunden og vendt udviklingen, så forsvinder vores frie og trygge samfund. Det glider fra os som sand mellem fingrene”, siger Pernille Vermund.

Du kan tilmelde dig LIGE HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. marts 2023 112, Gråsten

Politiet efterforsker mulig voldtægt i Gråsten

21. marts 2023 112

Politiet modtog lørdag aften en anmeldelse om en mulig voldtægt begået i Gråsten og de har i den forbindelse været på stedet og iværksat en efterforskning for at undersøge, om der er foregået et strafbart forhold. Det skriver politiet i en mail til SønderborgNYT. Politiet har endnu ikke afsluttet efterforskningen og har derfor på nuværende […]

Læs mere...