Modebrandet Day Birger et Mikkelsen fejres hos Louis Nielsen

9. april 2018 Erhverv

Det internationalt anerkendte danske modebrand Day Birger et Mikkelsen og optikerkæden Louis Nielsen lancerer sammen en eksklusiv brillekollektion, hvor feminine detaljer og dansk design er i fokus. Louis Nielsen Sønderborg markerer det nye samarbejde og inviterer på bobler, danske delikatesser og den nyeste danske brillemode i butikken fredag den 20. april.

Louis Nielsen lancerer en stilfuld brillekollektion i samarbejde med det danske modehus Day Birger et Mikkelsen, som er internationalt anerkendt for deres feminine og nordiske design. Kollektionen byder på en kombination af vintage stel og dansk enkelhed, med en opfordring til kvinder om at gøre briller til en fast del af hverdagsgarderoben.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi er hos Day Birger et Mikkelsen meget stolte over lanceringen af den nye brillekollektion hos Louis Nielsen, og vi ser det som en fantastisk mulighed for at inspirere en bred vifte af kvinder til at gøre briller til en fast del af deres garderobe”, siger Keld Mikkelsen, der er grundlægger af Day Birger et Mikkelsen.

Briller, bobler og danske delikatesser  

Louis Nielsen Sønderborg præsenterer den nye kollektion fra danske DAY og inviterer på danske delikatesser fredag den 20. april kl. 15-17, og chefoptiker Sebastian Parada glæder sig til at byde indenfor.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi er rigtig glade for det nye samarbejde med DAY. Brandet er internationalt anerkendt i modeverdenen, og de har formået at overføre deres stærke danske design til brillekollektionen. Det er der kommet 18 smukke stel ud af, og vi glæder os til at byde indenfor og vise kollektionen frem i butikken”, siger Sebastian Parada i en pressemeddelelse.

Sebastian Parada og kollegerne i butikken i Jernbanegade byder på bobler, lemonade og danske delikatesser til alle, der lægger vejen forbi.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. maj 2022 112, Nordborg

Ild i skorsten på Nordals

23. maj 2022 112

Mandag kort før klokken 18:30 rykkede Nordborg Frivillige Brandværn til Drejkobbel på Nordals og det samme gjorde stigevognen fra Sønderborg Brand og Redning. “Der kom en melding om en skorstensbrand og da vi kom frem var der ikke længere flammer, men blot nogle gløder”, siger indsatsleder Jesper Grau fra Sønderborg Brand og Redning til SønderborgNYT.. […]

Læs mere...