Modeller viste sommertøjet i et online modeshow

20. maj 2021 Erhverv

Torsdag aften gik en række modeller catwalk i SønderborgNYTs tv-studie i Borgen Shopping og gennem hele modeshowets kunne seerne sende hjerter på SønderborgNYTs Facebookside.

“Når udsendelsen slutter, trækkes der lod blandt de mange hjerter og de heldige vindere får direkte besked”, sagde SønderborgNYTs studievært, Michael Kjær.

Fra Vibholm Guld og Sølv var en af præmierne et Festina dameur med indlagt diamant og også et par ørestikker fra Pernille Corydon.

Der var desuden et gavekort på 500 kroner fra Kvickly og Vores Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fra Matas i Borgen Shopping var der Estee Lauder øjenskygge, mascare og læbestift. Der var også Cliniqui Mascara, Mascara primer og øjencreme fra Matas samt en parfume fra Stalla McCarney.

M by S Coiffure i Borgen Shopping udloddede en dameklipning, der består af vask, klip og styling.

Butikkerne, der viste sommerens mode var Only, Message, Sportmaster, Kings & Queens, Nanna XL, Jack & Jones, Samsøe Samsøe, Skoringen og Deichmann – og de alle bor i Borgen Shopping.

Her kan du SE BILLEDER FRA MODESHOWET – og klikker du her, så kan du SE ELLER GENSE LIVE-UDSENDELSE FRA BORGEN SHOPPING.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. september 2021 Kultur, Broager

Broager-pige – der studerer musik – udgiver sin tredje single

29. september 2021 Kultur

Anne Sofie Wraae tog sine første musikalske skridt i Broager Kirkes kor og senere var hun med i pigekorets juniorkor. Og som hun selv siger, så har oplevelserne og lærdommen hun fik der, skabt grobunden for den karriere som soloartist, som hun følger nu. Ved siden af sit virke som artist studerer Anne-Sofie musikvidenskab på […]

Læs mere...

RESERVER PLADS NU PÅ TLF. 30 89 15 49