Mød AQUA, GILLI OG RIKKE THOMSEN på musikfestivallen på Nord-Als

2. december 2019 Kultur

Nord-Als Musikfestival er stolte af at kunne føje AQUA, GILLI OG RIKKE THOMSEN til programmet for næste års festival. Billetsalget er startet, og det er stadig muligt at få fingrene i de billige billetter.

Festivalen offentliggør hele to hovednavne. AQUA til dansemus i alle aldre, og Gilli til de unge på festivalen

For første gang nogensinde spille AQUA på Nord-Als Festivals parkscene. Det har længe været et stort ønske i musikgruppen, at kunne præsentere dette kæmpe popband. Bandet er kendt for nogle utroligt energifyldte koncerter, hvor det ene hit efter det andet sætter ild i det hele, skriver musikfestivallen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Gilli har gennem de sidste par år bevist, at han er de unges popsmed nr. 1. Han har overhalet alle danske artister på albumhitlisten, og er p.t. det tætteste vi kommer på et decideret hovednavn til de unge.

Rikke Thomsen er så lokal som man kan blive. Født og opvokset i Sønderjylland. I 2019 modtog hun modersmål prisen, samtidigt med hun udgav albummet: Omve’n Hjemve.

Vi glæder os meget til at få endnu en lokal musiker på gårdscenen.

Billetterne kan købes HER på billetsalg.dk

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. november 2021 Politik, Sønderborg, Uncategorized

Samlet vederlagsomkostning til formænd og næstformand stiger i ny udvalgsstruktur

30. november 2021 Politik

Som SønderborgNYT tidligere tirsdag kunne fortælle, skal byrådet træffe beslutning om en ny udvalgsstruktur for den kommende byrådsperiode. Det betyder blandt andet, at der fremover bliver ét stående udvalg mere og dermed stiger den samlede vederlagsomkostning til formænd og næstformand i de såkaldte ’stående’ udvalg, hvis forslaget godkendes. Samlet set stiger den årlige, samlede omkostning […]

Læs mere...