Mød Preben Kristensen på Den Gamle Kro i Gråsten

10. oktober 2018 Kultur

Vi kender Preben Kristensen som ”Linie 3´er” og som skuespiller og sanger – nu udgiver Preben Kristensen en biografi i samarbejde med journalist Danni Travn, hvor han går på opdagelse i sit eget liv og viser rundt i 5 årtiers underholdning. Det er med afsæt i denne bog, der har titlen Husk at være glad, at Preben Kristensen holder sit foredrag.

Preben Kristensen er uddannet skuespiller fra Skuespillerskolen ved Århus Teater i 1978.

Artiklen fortsætter under annoncen

I 1979 får han sit store folkelige gennembrug som den ene tredjedel af Linie 3, og igennem årene har han spillet den ene store hovedrolle efter den anden i flere musicals og teateropsætninger. Preben Kristensen har desuden også gjort sig bemærket på tv og film, ligesom han har lagt stemme til adskillige tegnefilm, skriver LOF.

Søndag den 18. november holder han sit foredrag Husk at være glad i samtale med Danni Travn. Det er kl. 13-15 på Den Gamle Kro i Gråsten.

Her fortæller han levende og tænksomt om sit livs forunderlige rejse. Om sit kærlige barndomshjems stærke værdier som flid, nysgerrighed og livsglæde.

Om de mange år i dansk underholdning og sin egen kamp for anerkendelse – og ikke mindst de ofte morsomme møder med nogle af landets største ikoner – samt den svære kunst at balancere mellem det at være et privat menneske og en offentlig kendt person.

Dette er et varmt og livsbekræftende foredrag fra et menneske, der minder os om at se livet i lyse nuancer.

Billetter købes hos LOF Syd på tlf.73 42 10 10 eller via hjemmesiden lof-syd.dk

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk

Læs også...