Mød transportminister Benny Engelbrecht i Det Sønderjyske Køkken

4. september 2019 Politik

Sønderborgenserne kan møde transportminister Benny Engelbrecht lørdag den 7. september, når han fortæller om regeringens første måneder. Det sker ved et arrangement i Det Sønderjyske Køkken i Sønderborg klokken 10:00.

På mødet kan du høre om forhandlingerne om en ny bred infrastrukturaftale, der skal sikre god dansk infrastruktur med færre køer og mindre trængsel på vejene samt bedre cykelforhold og investeringer i kollektiv trafik.

Alle er velkomne til mødet, hvor der også kan stilles spørgsmål til ministeren, men tilmelding er nødvendig, da der serveres kaffe og et rundstykke til alle. Det kan ske med en sms til 31 42 43 69.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mødet er arrangeret af Socialdemokratiet i Sønderborg-kredsen.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
7. december 2022 Kultur, Sønderborg

I Christianskirken hørte børnene at Jesus er meget ældre end julemanden

7. december 2022 Kultur

Onsdag morgen var børn fra sognets børnehaver, vuggestuer og dagplejere til julegudstjeneste i Christianskirken. Børn fra børnehaven Goethesgade gik Lucia og børn fra børnehaven Toften lavede krybbespil. Sognepræst Lars Astman Smedemark fortalte om julen og organist Ilona Lobmayer spillede. Tove Holm sang for og fungerede også som ‘færdselsbetjent’, så engle, hyrder og andre kom rigtigt […]

Læs mere...