Mød underfundige og morsomme Leif Maibom i et talkshow

6. januar 2022 Kultur
Leif Maibom forlod Sønderborgs revyscene i 2017
Leif Maibom forlod Sønderborgs revyscene i 2017

Kom med helt ind bag den morsomme, underfundige og lune mand, der i den grad har sat sit præg på dansk revy og flere gange har vundet prisen som ’Årets revyforfatter’.

Muligheden er der den 15. oktober i Sønderborg Teater, hvor Liive.dk præsenterer Leif Maibom i et talkshow med Lukas Birch som vært.

Hør om Thorleif og alle de andre elskede figurer når Leif Maibom tager os med ind bag kulissen – både på teatret og i hans eget liv. Vi får hele historien om Sønderborg Sommer Revy fra den spæde start til stafetten blev givet videre til nye kræfter. Vi høre om hans spring fra lærer til revystjerne – om drømmen der gik i opfyldelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det bliver en aften i vaske ægte amerikansk talkshowstil, hvor de sjove historier krydres med film og billeder fra Leif Maiboms lange karriere i dansk underholdningsbranche – og mon ikke også Thorleif kommer forbi og giver et nummer, skriver Liiva.dk

Lukas Birch styrer slagets gang og vil på bedste vis forsøge at holde Leif Maibom i ørene.

Lukas Birch er praktisk talt vokset op med revy og han er Danmarks yngste revydirektør med sine bare 21 år. Men allerede som 14-årig havde Lukas sin første tekst med i Cirkusrevyen og har sidenhen leveret tekster til revyer rundt omkring i Danmark.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han er hvert år at finde som skuespiller i Jægerspris Revyen, ligesom han har lavet talkshow med Ulf Pilgaard, Mette Blomsterberg, Amalie Dollerup og Anne Louise Hassing.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
17. januar 2022 Politik, Sønderborg

Byrådet: Udvalgsformænd bestemmer ikke mere end andre i udvalgene

17. januar 2022 Politik

I Byrådet er socialdemokratiske Jan Prokopek Jensen for tredje gang spidsen for Arbejdsmarkeds- og Integrationsudvalget, mens der er nye ansigter på formandsposterne i de øvrige udvalg. Kjeld Stærk fra Venstre er formand for Udvalget for Erhverv og Grøn Vækst, mens Enhedslistens Asger Romme Andersen har formandsposten i Udvalget for Natur, Klima og Miljø. De to […]

Læs mere...