Mølleparken: Afbud fra Johnny Madsen gi’r plads til Jonah Blacksmith

14. januar 2022 Kultur
Pressefoto
Pressefoto

Når rocken ruller gennem Mølleparken vil der være en ændring i programmet. Johnny Madsen, som hidtil har været på plakaten, har valgt at hoppe over 2022. Det giver i stedet plads til Jonah Blacksmith, som den 26. august kommer i stærkeste syv-mands opstilling. GNAGS runder aftenen af med en koncert, som erfaringsmæssigt bliver endnu et festfyrværkeri.

Jonah Blacksmith er et solidt nordjysk band, som spiller pop-rock med krop og sjæl. De blev dannet af brødrene Jonah og Simon Alstrup, der gav bandet det særprægede navn for at ære deres bedstefar, som var smed med smæk i hammeren og gode værdier, skriver Kultur i Syd.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lige fra begyndelsen i 2011 og i årene efter har de været et fast indslag på Tønder Festivalen. Men selv om rødderne er jyske, har de taget hele landets koncertscener med storm samtidig med at de har været flittige i studiet med tre albums og et live album. Deres seneste hit er ”House on Fire” fra oktober 2021.

Efter koncerten med Jonah Blacksmith spiller GNAGS op til fest med en kavalkade af deres lange karrieres største hits – iblandet nye numre, som er blevet skabt under nedlukningen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Slingre ned ad Vestergade og De vilde Kaniner hører til blandt de absolutte klassikere, men GNAGS er også så meget andet. De begyndte at spille sammen i 1966, bl.a. havde de mange småjobs i Sønderborg og på Als. Deres store gennembrud kom i 1973 med albummet På Vej, og det har de været lige siden. Et nyt GNAGS-album er under opsejling, så publikum vil både blive glædet med det velkendte og få deres nysgerrighed udfordret.

Partoutkortet til Rock i Mølleparken giver adgang til begge koncerter. Alternativt kan man købe en billet, som gælder til hele denne aften med både GNAGS og Jonah Blacksmith.

Artiklen fortsætter under annoncen

Har man allerede købt billet til den 26. august, vil den gælde til GNAGS og Jonah Blacksmith.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
4. juni 2023 Kultur, Sønderborg

Skarp og underholdende sommerrevy

4. juni 2023 Kultur

Dette års udgave af Sønderborg Sommer Revy Show kommer flot omkring i adskillige aktuelle numre – og flere af dem er lokale. Der er lidt om ringridning, Als-Fynbroen, borgmesteren, vindmøller og så alt det andet fra nær og fjern, som de fleste af os også har en mening om. Hvis du kan li’ at blive […]

Læs mere...