Møntsamlerforeningen inviterer til åbent hus i Augustenborghallerne

2. oktober 2022 Kultur

I forbindelse med klubaftenen den 10. oktober, arrangerer Møntsamlerforening for Als og Sundeved igen et åbent hus, hvor du er velkommen. Det er i Augustenborghallerne og udstillingen er åben mellem klokken 18 og 19.

Vi viser en lille men spændende udstilling med flotte jubilæumsmønter fra Danmark, skriver foreningen.

Har du lyst til at mødes med andre møntsamlere, eller er det bare en almen interesse for betalingsmidler, så er du selvfølgelig også velkommen.

Har du mønter eller sedler, som du gerne vil have vurderet, så står vi gerne til rådighed. Ligeledes køber klubben gerne enkelte mønter og også møntsamlinger, såfremt nogen ønsker at sælge.

Artiklen fortsætter under annoncen

For god ordens skyld skal lige nævnes, at nye medlemmer er meget velkomne. Kontingent er et beskedent beløb af 80,00 kr. årligt.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2022 112, Nordborg

Brand i garage kunne brede sig til gårdlænge

7. december 2022 112

Først på aftenen kørte Augustenborg og Egens frivillige brandværn til en gård ved Guderup. “Der var ild i en garage, der er bygget sammen med en gårdlænge”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen fra Sønderborg Brand og Redning. De to frivillige brandværn fik hjælp fra stigevognen fra Sønderborg. “Branden blev slukket, inden den bredte sig”.

Læs mere...