Mojo’s Spisehus støtter Sønderborg Fremad

30. august 2021 Erhverv
Mo Joumaa og Kim H. Andersen
Mo Joumaa og Kim H. Andersen

Mo Joumaa fra Mojo’s Spisehus i Sønderborg er ny sponsor i Sønderborg Fremad og det er han blevet, fordi han synes, det giver god mening.

“Det er lokale mennesker, som kommer og handler hos os og så synes jeg, vi skal give noget igen. Altså udover at vi handler lokalt og i fodboldklubben er der rigtigt mange frivillige, som giver deres tid for at give en masse børn gode oplevelser”, siger Mo Joumaa til SønderborgNYT.

“Da jeg var helt ung spillede jeg selv i klubben”, siger han videre.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Mo Joumaa henvendte sig og så havde vi en snak om, hvordan Mojo’s Spisehus kunne støtte og aftalen blev en bandereklame. Og jeg vil lige sige, hvis der er flere virksomheder, som vil støtte os, så skal de bare henvende sig”, siger Kim H. Andersen fra Sønderborg Fremads bestyrelse.

Klubben har allerede pænt med sponsorer og det glæder bestyrelsesmanden.

“Det er dejligt, vi bliver bakket op, fordi det koster penge at drive en fodboldklub. Vi skal købe bolde, fodboldnet og mange andre ting”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. maj 2023 Erhverv, Sønderborg

Kommunen rokerer i ledelsen

30. maj 2023 Erhverv

Carina Scheelke stopper den 10. juni som HR-chef i Sønderborg Kommune. Det er et ønske om at flytte tættere på børn og børnebørn, der gør, at Carina Scheelke rykker til Silkeborgområdet, hvor hun har fået job som afdelingsleder i Silkeborg Ungdomsskole. Derfor konstitueres Leder af Sundhedscenteret Christina Bakke som ny chef for HR i de […]

Læs mere...