Mojo’s Spisehus støtter Sønderborg Fremad

30. august 2021 Erhverv
Mo Joumaa og Kim H. Andersen
Mo Joumaa og Kim H. Andersen

Mo Joumaa fra Mojo’s Spisehus i Sønderborg er ny sponsor i Sønderborg Fremad og det er han blevet, fordi han synes, det giver god mening.

“Det er lokale mennesker, som kommer og handler hos os og så synes jeg, vi skal give noget igen. Altså udover at vi handler lokalt og i fodboldklubben er der rigtigt mange frivillige, som giver deres tid for at give en masse børn gode oplevelser”, siger Mo Joumaa til SønderborgNYT.

“Da jeg var helt ung spillede jeg selv i klubben”, siger han videre.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Mo Joumaa henvendte sig og så havde vi en snak om, hvordan Mojo’s Spisehus kunne støtte og aftalen blev en bandereklame. Og jeg vil lige sige, hvis der er flere virksomheder, som vil støtte os, så skal de bare henvende sig”, siger Kim H. Andersen fra Sønderborg Fremads bestyrelse.

Klubben har allerede pænt med sponsorer og det glæder bestyrelsesmanden.

“Det er dejligt, vi bliver bakket op, fordi det koster penge at drive en fodboldklub. Vi skal købe bolde, fodboldnet og mange andre ting”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. september 2021 Kultur, Broager

Broager-pige – der studerer musik – udgiver sin tredje single

29. september 2021 Kultur

Anne Sofie Wraae tog sine første musikalske skridt i Broager Kirkes kor og senere var hun med i pigekorets juniorkor. Og som hun selv siger, så har oplevelserne og lærdommen hun fik der, skabt grobunden for den karriere som soloartist, som hun følger nu. Ved siden af sit virke som artist studerer Anne-Sofie musikvidenskab på […]

Læs mere...

RESERVER PLADS NU PÅ TLF. 30 89 15 49