Mommark mangler de tyske sejlere og campister

31. maj 2020 Erhverv

Carsten Koch og hans personale havde lørdag aften forrygende travlt med at lave mad og servere for alle de gæster, der ville hygge og spise i Café Seaside ved Mommark Marina og Camping. Cafeen åbnede sidste weekend for aftenservering – og selvom det er med et reduceret menukort, så kommer gæsterne strømmende til.

“Hvor mange der har været lørdag aften, ved jeg ikke endnu. Men fredag serverede vi for 110 personer og det er jo helt fantastisk. Jeg er virkelig beæret over den flotte opbakning, som vi får”, siger Carsten Koch, der er restauratør, havnemester og campingpladsbestyrer.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Fra den 12. juni har vi fuldt menukort igen og det er også dér, vi begynder at holde åbent alle ugens dage”, siger Carsten Koch til SønderborgNYT. På grund af Corona-krisen er en del af køkkenpersonalet sendt hjem, men de kaldes ind igen, når der skrues op for aktiviteterne.

Tyskerne mangler

Carsten Koch er langt fra så positiv, når der skal snakkes lystsejlere og campister.

“På campingpladsen er fastliggerne kommet og derudover er der 16 andre campister. Vi mangler tyskerne”, siger han.

Artiklen fortsætter under annoncen

Almindeligvis plejer 25 procent af campinggæsterne at være fastliggere og de næste 25 procent plejer at være tyskere. De resterende 50 procent er campister, som blot er på visit nogle få dage.

I marinaen er det som på campingpladsen.

“I år har vi set flere danske sejlere end tidligere, men der er langt fra det antal både, som her plejer at være”, siger Carsten Koch og tilføjer, at det igen er tyskerne, der ikke er kommet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. oktober 2021 Kultur, Nordborg

Nordborg Kirke: Festlig gudstjeneste med herlig spillemandsmusik og sang

16. oktober 2021 Kultur

Kom og oplev en festlig gudstjeneste, som bliver fyldt med folkemusik og sang. De Nordalsiske spillemænd spiller op, Linak-koret og solister fra Sønderjysk Pigekor synger for. Vores præst, Sophie Lønne Reil Hundebøll, vil både læse og synge teksterne, skriver kirkens organist til SønderborgNYT. Det hele finder sted i Nordborg kirke, søndag den 31. oktober kl. […]

Læs mere...