Mommark Marina er klar til at servere mad for dig

28. april 2021 Augustenborg

I restauranten i Mommark Marina er der rigtig god plads både i hverdage og i weekenderne – et gode for dem, der tænker på at køre dertil for at spise, men knap så godt for ejeren og hans personale.

“Der er fin afstand mellem bordene og det er også muligt at sidde udenfor – og det må også give tryghed, at både gæster og personale har en negativ coronatest”, siger Carsten Kock og nævner, at de fastliggende campister er kommet.

Alle hverdage åbner receptionen og boden med is og pølser fra klokken 16.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Restauranten åbner klokken 17 de første fire dage i ugen og fra klokken 12 fredage, lørdage og søndage”, siger Steven Redd Andersson til SønderborgNYT. Han fortæller vidre, at det er et mindre menukort, der vælges fra i de første dage i ugen.

“Men fredage, lørdage og søndage kører vi med fuldt menukort, så alle de gæster, som er vilde med eksempelvis ‘delemad’ eller vil nyde en stegt rødspætte kan roligt ringe og bestille bord”.

Se BILLEDER HER .

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Politik, Sønderborg

Vores Sønderborg, SKAAL og Heidi’s Bierbar søger støtte til musikdag

23. juni 2021 Politik

Sønderborg Kommune har den 15. juni modtaget en ansøgning fra Vores Sønderborg, Radio Globus, SKAAL, Heidi’s Bierbar med flere. Der ansøges om 125-150.000 kr. til at holde et musikalsk arrangement på Rådhustorvet i Sønderborg lørdag den 11. september klokken 10-24, dagen inden Royal Run. Pengene skal gå til booking af lokale og kendte bands, der […]

Læs mere...