Mommark Marina: Tre vindere i pælesidningskonkurrencen

1. august 2021 GALLERIER

Nu er pælesidningen ved Mommark Marinas Havnefest slut og hele tre ud af fire klarede udfordringen helt perfekt og sad på hver sin pæl fra torsdag klokken 18 til søndag klokken 18.

Mathias Litau fra Silkeborg, Mark Kjeldal Kjeldsen fra Rødekro og Stefan Reiter fra Præstø kan dele præmien, som er 20.000 kroner, der kommer fra Sydjysk Eltekniq og Chia Frø – og de kan dele de ’drikkepenge’ som de mange tilskuere har lagt i en spand, som står på en af broerne.

”Det har regnet en del og jeg har løbet hentet sedlerne fra spanden, så de er tørre, når vinderne får dem”, sagde Carsten Kock fra Mommark Marina.

Artiklen fortsætter under annoncen

Niklas Andreasen fra Sønderborg deltog også i konkurrencen, men efter knap seks timer faldt han i vandet og udgik.

Da der manglede omkring 45 minutter, inden konkurrencen sluttede, sejlede Carsten Kock ud til pælesidderne, så de kunne sidde og nyde den, inden nedtællingen og turen i vandet.

Klokken 18 blev der talt ned og pælesidderne sprang i marinaen og gik op på ’podiet’, hvor der var blomster og champagne.

”Og så har Sydjysk Eltekniq forhøjet præmien, så hver af vinderne får 10.000 kroner”, sagde Carsten Kock og gav ordet til Mark Kjeldal Keldsen, der sprang ned foran sin kæreste og friede til hende.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Det var mit pejlemærke gennem alle timerne på pælen, at jeg ville fri, når jeg kom ind – og heldigvis sagde hun ja”, sagde Mark Kjeldal Keldsen.

Du kan SE BILLEDER HER .

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. september 2021 Kultur, Broager

Broager-pige – der studerer musik – udgiver sin tredje single

29. september 2021 Kultur

Anne Sofie Wraae tog sine første musikalske skridt i Broager Kirkes kor og senere var hun med i pigekorets juniorkor. Og som hun selv siger, så har oplevelserne og lærdommen hun fik der, skabt grobunden for den karriere som soloartist, som hun følger nu. Ved siden af sit virke som artist studerer Anne-Sofie musikvidenskab på […]

Læs mere...

RESERVER PLADS NU PÅ TLF. 30 89 15 49