Mommark Marina: Tre vindere i pælesidningskonkurrencen

1. august 2021 GALLERIER

Nu er pælesidningen ved Mommark Marinas Havnefest slut og hele tre ud af fire klarede udfordringen helt perfekt og sad på hver sin pæl fra torsdag klokken 18 til søndag klokken 18.

Mathias Litau fra Silkeborg, Mark Kjeldal Kjeldsen fra Rødekro og Stefan Reiter fra Præstø kan dele præmien, som er 20.000 kroner, der kommer fra Sydjysk Eltekniq og Chia Frø – og de kan dele de ’drikkepenge’ som de mange tilskuere har lagt i en spand, som står på en af broerne.

”Det har regnet en del og jeg har løbet hentet sedlerne fra spanden, så de er tørre, når vinderne får dem”, sagde Carsten Kock fra Mommark Marina.

Artiklen fortsætter under annoncen

Niklas Andreasen fra Sønderborg deltog også i konkurrencen, men efter knap seks timer faldt han i vandet og udgik.

Da der manglede omkring 45 minutter, inden konkurrencen sluttede, sejlede Carsten Kock ud til pælesidderne, så de kunne sidde og nyde den, inden nedtællingen og turen i vandet.

Klokken 18 blev der talt ned og pælesidderne sprang i marinaen og gik op på ’podiet’, hvor der var blomster og champagne.

”Og så har Sydjysk Eltekniq forhøjet præmien, så hver af vinderne får 10.000 kroner”, sagde Carsten Kock og gav ordet til Mark Kjeldal Keldsen, der sprang ned foran sin kæreste og friede til hende.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Det var mit pejlemærke gennem alle timerne på pælen, at jeg ville fri, når jeg kom ind – og heldigvis sagde hun ja”, sagde Mark Kjeldal Keldsen.

Du kan SE BILLEDER HER .

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. maj 2023 Erhverv, Sønderborg

Kommunen rokerer i ledelsen

30. maj 2023 Erhverv

Carina Scheelke stopper den 10. juni som HR-chef i Sønderborg Kommune. Det er et ønske om at flytte tættere på børn og børnebørn, der gør, at Carina Scheelke rykker til Silkeborgområdet, hvor hun har fået job som afdelingsleder i Silkeborg Ungdomsskole. Derfor konstitueres Leder af Sundhedscenteret Christina Bakke som ny chef for HR i de […]

Læs mere...