Mommark Marinas bistro hædret med REFOOD-mærket

Fra prisoverrækkelsen. Pressefoto
Fra prisoverrækkelsen. Pressefoto
17. juni 2024 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Mommark Marina Seaside Bistro er forleden blevet hædret med den prestigefyldte titel som Årets Medlem af REFOOD-mærket. Prisoverrækkelsen fandt sted i de naturskønne omgivelser ved Mommark Marina.  Prisen blev overrakt til partner og køkkenchef Steven Andersson.

“Vi er utroligt stolte, og det er et stort skulderklap at få denne anerkendelse”, siger han i en pressemeddelelse.

“Udmærkelsen sætter fokus på de små tiltag, vi gør for at mindske madspild. Det er blevet en del af vores hverdag og menu, og udmærkelsen giver os endnu mere lyst til at gøre en forskel. Det kræver hårdt arbejde og masser af tid, og vores REFOOD-idéer lykkes ikke altid, men vores mindset og gå-på-mod vil sikre, at vi reducerer madspildet, et skridt ad gangen”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Katja Juul Nielsen, direktør for REFOOD-mærket, og Berit Bilde, REFOOD-konsulent i Sønderjylland, stod for den officielle overrækkelse af prisen. Begivenheden blev markeret med en overdådig REFOOD-buffet, som var tilberedt af Steven Andersson. Buffeten bestod af kreative retter lavet af rester, herunder kartoffelboller, fiskeskindschips og junkcookies af isvafler og chips, som demonstrerede hans dedikation til at reducere madspild.

20. juli 2024 Kultur, Gråsten

Als Udlejning sørger for børn har det sjovt

20. juli 2024 Kultur

Als Udlejning er kommet med en række af deres rutschebaner, hoppeborge og andet, så de mindre børn også får en både god og sjov oplevelse, når de er med forældrene til Gråsten Ringridning. ”Mange af børnene fra cykelringridningen har været her og det har mange andre børn også – og det er dejligt at se, […]

Læs mere...