Mon charmeoffensiven virker på NaturErhvervsstyrelsens ansatte?

19. januar 2016 Augustenborg

Tirsdag kom omkring 30 ansatte fra NaturErhvervsstyrelsen på besøg på Als, hvor de blandt andet fik set Augustenborg Slot, hvor deres arbejdsplads skal bo i fremtiden.

NaturErhvervsstyrelsesansatte møder andre tilflyttere i Alsion.

NaturErhvervsstyrelsesansatte møder andre tilflyttere i Alsion.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med til tirsdagens arrangement var også at møde lokale mennesker, der selv har taget turen til Sønderborg fra et andet sted i landet – og så var der en byvandring med tidligere borgmester A. P. Hansen, der på sin helt egen facon gav NaturErhvervstyrelsens ansatte nogle glimt af Sønderborg.

Snart revolution i Sønderborg

“Tidligere var det sådan, at man skulle gå på universitet for at tage med toget fra Sønderborg. Billetsalget lå nemlig i Alsion, men nu er billetterne lagt i en automat ved perronen”, siger A. P. Hansen inden bussen trillede til Als-siden af havnen, hvor der blev lagt ud med tur op af Den Spanske Trappe.

Artiklen fortsætter under annoncen

“På havnen skal der bygges et stort hotel og der kommer nok i revolution, når folk opdager, det bliver seks meter højere end kirken”, siger den tidligere borgmester.

Gør besøget Als mere tillokkende?

Underholdende byvandring med tdiligere borgmester A. P. Hansen.

Underholdende byvandring med tdiligere borgmester A. P. Hansen.

Artiklen fortsætter under annoncen

SønderborgNYT spurgte flere af gæsterne,. om dagens arrangement gør det mere tillokkende at flytte herned.

Den melding som flere af de søgende kommer med er ret enslydende:

“Det er lidt svært at sige, for det er jo mest af alt en charmeoffensiv, der går ud på at fortælle, det er en rigtig god idé, vi siger ja til en fremtid i Sønderborg kommune”.

Heldigvis er det især HK-ansatte, der arbejder i NaturErhvervsstyrelsen, så hvis ikke alle københavnerne ikke rejse herover, så kan andre i stedet komme i arbejde.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk