Mongolian Barbeque fejrer det asiatiske nytår

Thi Bay Vu inviterer alle med til at fejre det asiatiske nytår. Foto: Ole Kæhler
Thi Bay Vu inviterer alle med til at fejre det asiatiske nytår. Foto: Ole Kæhler
28. januar 2024 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Det Asiatiske Nytår er den tid, hvor de asiatiske familier samles for at fejre begyndelsen af det nye år. Datoen for asiatisk nytår skifter hvert år, men det er altid mellem 21. januar og 20. februar. Nytår kalder asiatere også forårsfesten, der markerer slutningen af vinteren og begyndelsen af foråret.

Hos Mongolian Barbeque på Store Rådhusgade i Sønderborg bliver det asiatiske nytår også fejret. Vi skal ind i Dragens år.

Drager tænker og lever stort. De er blandt de stærkeste dyr og symboliserer magtfuldhed. Dragen er meget stolt og selvtilstrækkelig og har derfor svært ved at bede andre om hjælp. Personer født i dragens år kan være krævende og utålmodige.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Og enhver er velkommen til at besøge os i de asiatiske nytårsdage, hvor der er 20 procent rabat på vores buffet”, siger Thi Bay Vu, som har taget imod gæster på stedet gennem hele 25 år. Både hun og restauratør Sang Trinh flyttede fra Odense til Sønderborg.

Nu kan det måske friste en og anden at spørge, hvorfor vietnameserne, som arbejder i restauranten ikke bare fejrer det danske nytår, som alle vi andre gør.

”Det gør vi da også. Og vi fejrer vores eget og på den måde får vi to fester ud af det”, siger Thi Bay Vu.

20. april 2024 Uddannelse, Sønderborg

LEGO blev trækplastret til Forskningens Døgn

20. april 2024 Uddannelse

Lørdag har SDU i Sønderborg åbnet dørene for Forskningens Døgn frem til klokken 13 – og det er en landsdækkende festival, hvor universiteter, forskningsinstitutioner og videnskabens virksomheder inviterer alle interesserede til at opleve, diskutere og få indblik i forskernes arbejde – og der var et spændende program på SDU i Alsion, hvor der blev appelleret […]

Læs mere...