Mongolian Barbeque: Svært at få reglen om bordbestilling til at give mening

26. april 2021 Erhverv

Restauranten med den orientalsk inspirerede buffet, Mongolian Barbeque, i Store Rådhusgade har ikke haft travlt siden genåbningen og det ærgrer restauratøren, Sang Trinh, der ved, at rigtigt mange sønderborgensere sætter pris på at spise i restauranten, fordi der er altid vil være noget mad, som langt de fleste kan li’.

“Vi har altid lyttet til vores gæster og byder på den mad, som de foretrækker”, siger Sang Trinh.

Altså kan du roligt invitere venner og bekendte med på Mongolian Barbeque, men du skal først ringe på 7443 2899 og bestille bord.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg har svært ved at se meningen i, at gæster skal bestille bord en halv time inden, de dukker op, men sådan er reglerne”, siger Sang Trinh og tilføjer, at mange af restaurantens gæster er mennesker, som er ude og gå en tur – og så kommer de ‘dumpende’ og nyder maden.

“Vores gæster har en negativ test og de bærer mundbind – og hvis vi så snart slipper for reglen om tidsbestilling, så får vi mere at lave og så bliver jeg selvfølgelig glad”, siger Sang Trinh, som ikke mener, at tidsbestilling gør smitterisikoen hverken mindre eller større.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det vigtige må være afstand, Coronatest og mundbind”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. december 2021 Sønderborg, Frivillige

Damefrokostens flytning til Skansen falder ikke i god jord hos alle

5. december 2021 Sønderborg

Bandet Top Seven og en længere række mennesker har skrevet kommentarer på SønderborgNYTs Facebookside, hvor de fortæller, at de slet ikke kan forestille sig Damefrokosten, når den flyttes til Skansen. “Hvor er det ærgerligt, at de vil lave noget om som har været en succes i så mange år. Men der bliver ingen damefrokost – […]

Læs mere...