Mor til kronisk syg dreng er på udkig efter job

20. december 2018 Sønderborg

Helle Hamann skriver:

Hej mit navn er Helle

Jeg er en magtesløs og udmattet mor til en ti-årig dreng der er kronisk syg.

Jeg søger et job, da jeg ifølge Sønderborg Kommune ikke skal stå til rådighed for min dreng, når han er syg, men i stedet arbejde.

Lidt om mig selv i forhold til mit kommende job:

Jeg er svært ustabil i fremmøde.

Jeg kan arbejde alle ugens dag fra kl 10:30-13:30, når min søn ikke er indlagt, generelt er for svag eller syg til skolegang.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hans sygdoms forløb er uvidst, så jeg har svært ved at fortælle, hvornår jeg kommer eller ikke kommer, men jeg kan garantere at jeg stiller på arbejde så snart han er rask. Eller lidt stabil i sin sygdom.

Så mangler du, eller kender du nogle der mangler en ustabil og udmattet medarbejder som mig, så send mig en besked og jeg vil, straks  min søn er frisk, svare på den, så jeg kan bidrage på arbejdsmarkedet i de resterende timer af min uge.

Man kommer ikke langt på tvungen kontanthjælp og ingen hjælp.

Jobtilbud modtages på: hellehamann82@gmail.com

På forhånd tak!

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk

Læs også...