Morgenmad til cyklister der er med i Vi Cykler Til Arbejde

7. maj 2018 Sundeved

1.005 medarbejdere på private og offentlig arbejdspladser i Sønderborg Kommune har pudset cyklen og cykler på arbejde i maj måned. De er med i den landsdækkende kampagne VI CYKLER TIL ARBEJDE. Det belønner Sønderborg Kommune og ProjectZero ved at servere morgenbrød og kaffe for de morgenfriske cyklister.

Som noget nyt bydes der på morgenbrød tre gange i maj måned.

De tre morgenbrødsevents foregår mandag den 14. maj på torvet i Gråsten, onsdag den 16. maj på Rønhaveplads i Sønderborg og onsdag den 23. maj på torvet i Guderup. Alle tre steder er der morgenbrød og kaffe fra kl. 6.30 til kl. 9.00.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tilmeldingsfrist er den 10. maj på HER på ProjectZeros hjemmeside. 

Helge Larsen, formand for sundhedsudvalget, deltager i alle tre morgenbrødsevents og alle har mulighed at få en snak med Helge om cyklingens fortræffeligheder – især ud fra et sundhedsperspektiv. I det omfang det er muligt, vil der også være flere andre medlemmer af sundhedsudvalget til stede.

”Jeg glæder mig til at møde de mange deltagere i VI CYKLER TIL ARBEJDE. Som formand for sundhedsudvalget er jeg utrolig glad for den fine opbakning til cykelkampagnen. Af alle kommuner i Region Syddanmark er det kun Odense, der har flere deltagere end Sønderborg. Cykling er god motion og reducerer risikoen for livstilssygdomme, og de mange deltagere fortjener godt morgenbrød og en god kop kaffe”, siger Helge Larsen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ved hvert af de tre morgenbrødsevents har ProjectZero en konkurrence, hvor deltagerne kan vinde en brunch for to på Marcellos i Sønderborg. Der er også mulighed for at udfylde et lod, der øger ens vinderchancer til cykelfesten den 18. juni på idrætshøjskolen i Sønderborg. Her trækkes der lod om en masse fine præmier fra de lokale cykelforhandlere.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. januar 2022 112, Sønderborg

Kun 113 indbrud i Sønderborg i 2021

27. januar 2022 112

Botrygt har været gennem politiets opgørelser og har talt, hvor mange indbrud der har været i det forgangne år I Sønderborg er der sket en lille stigning på 4,6 procent – konkret er der anmeldt fem indbrud mere i 2021 end i 2020. Men 2020 tegnede sig også for et stort fald i forhold til […]

Læs mere...