FV19: Morgenmøde i Guderup med Benny Engelbrecht

20. marts 2019 FV19

Den 30. marts inviterer Socialdemokratiet til morgenmøde om differentieret pensionsalder kl. 10 – 12 i Guderup Aktivitetscenter med partiets finansordfører Benny Engelbrecht.

Tidligere på året lancerede Socialdemokratiet et udspil om værdig tilbagetrækning. Socialdemokratiet vil indføre en ny ret til tidligere folkepension for dem, der har været længst tid på arbejdsmarkedet og dem, der er mest nedslidte.

”Det bør altså være sådan, i et velfærdssamfund som Danmark, at man med værdighed kan gå pension efter at have bidraget til samfundet og betalt skat i mange år. Alle fortjener at have gode år på pension, hvor man har tid til at være sammen med sin familie, uden at kroppen er fuldstændig nedslidt”, siger Benny Engelbrecht i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Socialdemokratiet har ikke i sinde at rykke ved velfærdsaftalen fra 2006, som gradvist øger pensionsalderen i takt med, at vi lever længere. Udspillet er derimod et forsøg på at imødekomme den gruppe af nedslidte, som er kommet i klemme som følge af den borgerlige afskaffelse af efterlønnen.

”Det vi foreslår, er en rettighed til mennesker, der har været på arbejdsmarkedet i rigtig mange år og hvis kroppe ikke længere kan følge med. Meningen er ikke, at man skal kravle på pension, men at man skal kunne gå med værdighed. Det glæder jeg mig også til at uddybe og diskutere nærmere med dem, der deltager i morgenmødet ,” siger Benny Engelbrecht.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Kom tæt på krimidronningen Sara Blædel når hun besøger Brecklings Bogcafé

5. februar 2023 Kultur

Allan Breckling har sat Sara Blædel – Danmarks kvindelige krimiforfatter nummer ét – på plakaten til den næste udgave af Brecklings Bogcafé, som finder sted i Sønderborghus onsdag den 1. marts fra klokken 19. “Når jeg får besøg af Sara Blædel igen, så er det på opfordring fra flere kvindelige krimilæsere og jeg er glad […]

Læs mere...