Morten Haugshøj & the Street Doctors i Sønderborghus

11. marts 2023 Kultur
Pressefoto
Pressefoto

Søndag den 19. marts kl. 15:00 kan man glæde sig til at høre nogle fremragende jazzmusikere med superb energi og virtuost samspil. Derfor er det også Sønderborg Jazzclub en glæde at kunne præsentere Morten Haugshøj & the Street Doctors bestående af intet mindre end fantastiske Jesper Løvdal på tenorsax, forrygende Espen Laub von Liljenskjold på trommer, den altid velspillende Simon Eskildsen på klaver samt den særdeles dygtige Thomas Sejthen på bas.

Morten Haugshøj selv er en habil, dansk jazzguitarist og –komponist, der har udviklet sig både teknisk og kunstnerisk i løbet af de senere år. Til sammen giver disse gadedoktorer helse til både sjæl og krop, når de energisk og vitalt folder sig ud i Haugshøjs moderne bebop-kompositioner. Næsten samtlige numre på det seneste album har en energisk puls i sig, og mange af disse pulserende numre bliver ofte spillet på P8 jazz, skriver jazzclubben.

Artiklen fortsætter under annoncen

Orkesteret spiller melodisk moderne jazz med en vildhed fra New York krydret med stor inspiration fra bebobben, men også fra Nordens romantik og lyrik. Dette gør en koncert med orkesteret til en vedkommende, alsidig og intens oplevelse Man kan ganske enkelt glæde sig til at høre ørehængende numre, hvis melodier ikke undslipper den indre mentale melodihorisont. Nyd en skøn jazzet eftermiddag i Sønderborg Jazzclub i Sønderborghus.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
28. marts 2023 Erhverv, Sønderborg

Signe Bramsen er ny skoleleder på Privatskolen Als

28. marts 2023 Erhverv

Det er med stor glæde i bestyrelsen, at vi kan annoncere Signe Bramsen som skoleleder, skriver Privatskolen Als i en pressemeddelelse. Signe Bramsen har siden 2020 været viceskoleleder og pædagogisk leder for Privatskolen Als og har forinden været afdelingsleder på Ahlmann-skolen og lærer på Broager Skole. På Privatskolen Als har Signe været back-up til skoleleder […]

Læs mere...