Morten Jacobsen bliver presseansvarlig for kommunen

3. juni 2020 Erhverv

Morten Jacobsen, Augustenborg, skifter fra transportbranchen stillingen som presseansvarlig for Sønderborg Kommune. Han afløser fra 1. august Rasmus Kjølby, der er ny kommunikationschef i Middelfart Kommune.

Ud over ansvaret for kontakten til pressen bliver han ansvarlig for strategioplæg og kommunikationsplaner for nogle af de store indsatsområder og events, som Sønderborg Kommune står overfor.

Morten Jacobsen ere uddannet journalist og har bl.a. været redaktør på Sjællandske Tidende i Slagelse og fra 2008 til 2017 udgaveredaktør på JydskeVestkystens redaktion i Sønderborg. Han skifter nu til Sønderborg Kommune fra et job som kommunikationschef i ITD, som en brancheorganisationen for den danske vejgodstransport.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kommunaldirektør Tim Hansen siger i forbindelse med ansættelsen:

“Jeg er glad for, at vi havde et stærkt ansøgerfelt, og at det er lykkedes os at tiltrække en kapacitet som Morten Jacobsen. Han har en solid og bred erfaring fra presse- og kommunikationsbranchen, og samtidig kender han området godt. Jeg ser frem til at samarbejde med ham”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. oktober 2022 Kultur, Sønderborg

Lokale kunstnere bag udstillingen Apokalypse

4. oktober 2022 Kultur

Tirsdag eftermiddag var der fernisering på Sønderborgudstillingen Apokalypse, som kan opleves på biblioteket i MultiKulturhuset og kunsterne bag værkerne borg i Sønderborg Kommune. “Der er sket en del i verden siden sidste års udstilling. Der er utryghed og uro og en del føler, at verden er ved at ramle sammen”, sagde Jesper Kristiansen, som holdt […]

Læs mere...