Morten Jacobsen bliver presseansvarlig for kommunen

3. juni 2020 Erhverv

Morten Jacobsen, Augustenborg, skifter fra transportbranchen stillingen som presseansvarlig for Sønderborg Kommune. Han afløser fra 1. august Rasmus Kjølby, der er ny kommunikationschef i Middelfart Kommune.

Ud over ansvaret for kontakten til pressen bliver han ansvarlig for strategioplæg og kommunikationsplaner for nogle af de store indsatsområder og events, som Sønderborg Kommune står overfor.

Morten Jacobsen ere uddannet journalist og har bl.a. været redaktør på Sjællandske Tidende i Slagelse og fra 2008 til 2017 udgaveredaktør på JydskeVestkystens redaktion i Sønderborg. Han skifter nu til Sønderborg Kommune fra et job som kommunikationschef i ITD, som en brancheorganisationen for den danske vejgodstransport.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kommunaldirektør Tim Hansen siger i forbindelse med ansættelsen:

“Jeg er glad for, at vi havde et stærkt ansøgerfelt, og at det er lykkedes os at tiltrække en kapacitet som Morten Jacobsen. Han har en solid og bred erfaring fra presse- og kommunikationsbranchen, og samtidig kender han området godt. Jeg ser frem til at samarbejde med ham”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. juli 2021 Erhverv, Sønderborg

home i Sønderborg solgte huse for tre generationer

30. juli 2021 Erhverv

home i Sønderborg har på kort tid solgt boliger for tre generationer – og det hele startede med, at Steen Breum Damgaard fik øje på  et hus, som home havde til salg. “Huset ligger på Kobberholm og jeg ringede til home, hvor jeg kom i kontakt med Jacob Lyng Nielsen, som tilbød at komme med […]

Læs mere...