Motorcyklisten som politiet jagtede i Gråsten fik alvorlige skader

17. september 2021 112

Jeg er kæreste med manden, der kørte motorcyklen, som politiet jagtede fra motorvejen og ind i Gråsten by. Jeg synes, det er forkert, han ikke stoppede, da politiet gav sig til kende.

Men jeg synes, det endnu mere forkert af politiet at jagte manden med 200 kilometer i timen i byen i regnvejr, skriver kæresten til SønderborgNYT.

Han var ikke påvirket af alkohol og amfetamin, som han havde på sig, kan kun være i en mikrodose, fordi det var en rest fra i weekenden, hvor han festede.

Artiklen fortsætter under annoncen

Min kæreste ligger lige nu på OUH med en brækket hofte, brækket skulder, samtlige ribben er brækket, ét brækket knæ og det andet knæ smadret i alle led og sener.

En dum fejl burde ikke næsten koste ham livet!

Politiet ved også godt, de ikke må sætte hans liv og andres sådan i fare, uanset hvor stor en idiot han er.

Som flere vidner kommentere, så kom politiet med 200 kilometer i timen i en byzone og i regnvejr. Det er da helt hul i hovedet at køre med den fart, fordi en bil trods alt kan gøre meget mere skade for andre i den fart, end en motorcykel kan, skriver kæresten.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han fortryder, han ikke stoppede, selvom pladerne ikke var i orden. Det er hans egen motorcykel, som er til banekørsel.

Den eneste grund til han kørte den dag, var at han havde mistet jobbet og derfor dummede sig med at tage den ud på motorvejen for at afreagere – det ikke i orden – det har han bestemt også lært på den hårde måde nu og han bliver opereret fredag, hvor de skal fikse hans hofteskål og skulder og så er der op til seks måneder før han kommer til at gå igen.

Så nej, det var ikke milde skader han pådrog sig, det var store og livsændrende.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
19. oktober 2021 112, Sønderborg

22-årig kvinde er død af sine skader efter et trafikuheld i sidste uge

19. oktober 2021 112

Den 22-årige kvinde, der i sidste uge blev kørt ned på Grundtvigsallé af en bil med trailer er død. Det fortæller politiets kommunikationsafdeling til SønderborgNYT. “Vi kan ikke sige mere, men der er en efterforskning i gang. Herefter kommer der et retsligt efterspil”, siger Helle Lundberg, som er kommunikationsrådgiver hos politiet. Ulykken skete mandag i […]

Læs mere...