Motorvej: Politiet oplyser det muligvis var et stykke beton der ramte bil

17. juli 2018 112

Skaderne på den bil, der mandag aften klokken 18.14 blev ramt og fik skader på front og forrude, stammer muligvis fra et stykke industristen eller en betonflise.

Det viser politiets foreløbige undersøgelser i sagen.

Syd- og Sønderjyllands Politi oplyser i en pressemeddelelse tirsdag, at den fundne genstand nu bliver teknisk undersøgt.

Samtidig fortæller politiet, at det endnu ikke med sikkerhed kan slås fast, om det, der har ramt bilen, er kastet fra motorvejsbroen.

Det kan også være tabt fra et køretøj, der kørte over broen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Politiet søger vidner

Bilen blev ramt ved en motorvejsbro ved Rødekro mellem afkørsel 69 og 70 på E45. Den blev ført af en 44-årig dansk mand, der ikke kom til skade ved episoden.

Syd- og Sønderjyllands Politi vil gerne i kontakt med personer, der eventuelt har set noget ved broen omkring klokken 18. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. januar 2022 Politik, Sønderborg

Jesper Larsen vil arbejde for at børn trives

24. januar 2022 Politik

Ved kommunalvalget i november fik Jesper Larsen fra Socialdemokratiet 503 personlige stemmer og de gjorde, at han fik en plads i Byrådet, hvor han er næstformand i Børne- og Uddannelsesudvalget og medlem af Udvalget for Kultur, Idræt og Medborgerskab. “Jeg er virkelig glad for min plads i Børne- og Uddannelsesudvalget, som jeg mener er et […]

Læs mere...