Motorvejsramper nær Kliplev får ny asfalt

1. juni 2023 REGIONALT Skrevet af: Ole Kæhler

Tirsdag den 6. juni begynder Vejdirektoratet arbejdet med at skifte asfalten på de sydgående ramper i motorvejskryds Kliplev samt de sydgående ramper på tilslutningsanlæg 73 Kliplev på Sønderjyske Motorvej.

Først bliver den gamle belægning affræset, så man kan reparere den underliggende belægning. Derefter bliver der lagt ny og mere klimavenlig asfalt og påført nye vejstriber.

Resultatet bliver en mere jævn kørebane og en bedre køreoplevelse for trafikanterne.

Information til trafikanterne

Artiklen fortsætter under annoncen

Arbejdet vil blive udført som aften- og natarbejde primært mellem klokken 17.30 og 07.00 og vil have følgende konsekvenser:

Frakørselsrampen fra Sønderjyske Motorvej i sydgående retning til Sønderborgmotorvejen vil være spærret i arbejdsperioderne.

Tilkørselsrampen fra Sønderborgmotorvejen til Sønderjyske Motorvej i sydgående retning vil være spærret i arbejdsperioderne.

Fra- og tilkørselsramperne i sydgående retning ved rampeanlæg <73> Kliplev være spærret i arbejdsperioderne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ved spærring af ramperne vil der være skiltet med omkørsel.

Arbejdet betyder, at der er risiko for kødannelser, og at trafikanterne på grund af omkørslen vil få en forlænget rejsetid.

I dagtimerne mellem kl. 07.00 og kl. 17.30, hvor der ikke arbejdes på strækningen, vil alle ramper være åbne for normal trafik.

Vejdirektoratet beklager på forhånd de gener, som arbejdet kan medføre for trafikanterne.

På Vejdirektoratets trafikkort kan man altid holde sig opdateret om den aktuelle situation på statsvejene og få viden om restriktioner for trafikken, konkrete vejarbejder og øvrige trafikmeldinger.

Artiklen fortsætter under annoncen

Læs mere på trafikinfo.dk

20. juni 2024 Sport, Sønderborg

11-årige Mads Kraft skal køre med i DM

20. juni 2024 Sport

Den 11-årige Mads Kraft fra Ulkebøl skal i weekenden deltage i DM i gokart, der i år bliver akørt i Ikast, han stiller op i klassen Rotax mini, aldersklassen 10-15 år. Det er et arrangement, hvor der køres både lørdag og søndag, så det bliver en hård weekend. Mads Kraft laver da også fysisk træning […]

Læs mere...