Munch og Broderskabet spiller i Sønderborghus

28. februar 2020 Kultur

Anders Munch og resten af Broderskabet har nu været på landevejen med deres Kim Larsen- og Gasolinshow i flere end 20 år og festen fortsætter den 7. marts i Sønderborghus.

Ved koncerten får du også toner og tekster skrevet af Anders Munch selv. Han har spillet til stort set alt – fra konfirmationsfest, Go’aften Danmark og til koncerter i hele Skandinavien, på Færøerne, i Tyskland og i Spanien.

Det kan du vente

Anders Munch vægter den ”rene vare”. Intensitet, dynamik – og der næres dyb respekt for de traditionelle rød-der i musikken. Anders Munch har et bredt og alsidigt program med Kim Larsen og Gasolin og har specialiseret sig i både at spille og fortolke Larsens musik, skriver Sønderborghus.

Artiklen fortsætter under annoncen

På kopitro vis bevæger Anders Munch sig gennem et univers af sange, der aldrig går i Glemmebogen.

Billetten finder du HER på LINKET

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. juni 2023 Sønderborg, Debat

Debat: Avnbøløsten-borgerne holder Venstres byrådsgruppe op på vindmølle-løfter

3. juni 2023 Sønderborg

I onsdags var der mødt adskillige mennesker fra Avnbøløsten op ved Rådhuset, hvor de demonstrerede imod Byrådets planer om, der skal stilles vindmøller op i deres lokalområde. I Byrådssalen fik de lov til at stille et spørgsmål til Byrådet – og spurgte om Venstre og Socialdemokratiet havde tænkt sig at holde deres løfter. Svaret de […]

Læs mere...