Munter dinnerkoncert med Jens Jacob Tychsen

Dinnerkoncert. Foto: Ole Kæhler
Dinnerkoncert. Foto: Ole Kæhler
24. februar 2024 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Fredag aften var der igen dinnerkoncert på Sergenten i Sønderborg, hvor gæsterne først nød en fantastisk menu, der var sat sammen af Hotel Alsiks stjernekok, Jesper Koch, og han team – og derefter kom Jens Jacob Tychsen på scenen. Rigtig mange kender ham som den arrogante Hr. Weyse i tv-serien Badehotellet – og det viste sig, at han ikke kan spille, men han kan kan han synge, trylle, joke og fortælle historier.

Jens Jacob Tychsen startede med en sang og bevægede sig rundt mellem publikum, mens han sang – og efter sangen takkede han mange gange for bifaldet:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jamen det havde jeg slet ikke forventet. Et stående bifald som modtagelse… Nå, jeg ser i sidder ned… Men så kan jeg fortælle, at jeg er glad for endelig at stå her i Glassalen… det er jo ikke Glassalen, men Sønderborg. Ja, jeg er jo ikke vant til at komme så langt ud på landet”.

Han kom også ind på, at mange kender ham som Weyse.

“Og jeg bliver nødt til at fortælle Jer, at Hr. Weyse slet ikke findes i virkeligheden. Han bor inde i fjernsynet og det er altså lidt irriterende at blive ‘genkendt’ og folk så vil tage selfies med Hr. Weyse. Den rolle skulle nødig blive min Pyrus”, sagde Jens Jacob Tychsen og fortalte så, at det handlede om at få en munter aften.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi skal glemme alt om Putin, inflation, glemme at Jens Werner stopper og at Keld og Hilda fortsætter. Nu skal vi hygge os – og jeg lægger ud med en sang, som er et ønske fra en mand, som jeg mødte. Han bad mig synge den to gange, fordi hans kone ikke kan fordrage den”.

Her er der billeder fra dinnerkoncerten i Sergenten.

17. april 2024 Erhverv, Sønderborg

Erhvervslivet fik indblik i lufthavnens fremtid

17. april 2024 Erhverv

Tirsdag eftermiddag var 80 personer fra 45 lokale virksomheder samlet på Hotel Alsik for at høre om Sønderborg Lufthavn, som netop har fået lavet en analyse af erhvervslivets ønsker til lufthavnen. “Udviklingen af Sønderborg Lufthavn er en vision for Sønderborg Kommune og Bitten & Mads Clausens Fond”, sagde Lars Tveen, som er direktør i fonden. […]

Læs mere...