Musik-butik.dk i Nordborg lukker muligvis i løbet af foråret

8. november 2022 Erhverv

Musik-butik.dk er i fare for at må lukke forretningen musik-butik.dk på grund af manglende salg, skriver ejeren, Kenneth Pedersen, i en pressemeddelelse.

Jeg startede musik-butik.dk for godt to år siden med det formål at oprette og drive en online musikbutik på Als og havde et mindre, men udvalgt, antal produkter for begyndere og øvede musikere.

Starten gik og der var interesse fra kunderne, det første år vækstede udemærket og der aktivitet på e-shoppen.

År to gik rigtigt godt og der kom flere lokale forbi, som var ærgerlige over, at der ikke var en fysisk butik de kunne gå og kigge i.

Den plan gik jeg i gang med at kigge på og havde muligheden for at lave en butik i en ældre lade, hvis ellers salget tillod den omkostning.

I Covid-perioden gik salget først kraftigt op, fordi folk gik hjemme og manglede noget at give sig til eller ville genoptage en hobby, men derefter forsvandt det stille og roligt igen – og med den situation der har været i udlandet længe nu, kan jeg se at rabatter og kampagner ikke har den store effekt og kunderne er næsten væk.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi har online-kunder fra Københavnsområdet, der handler strenge, høreværn med videre, men vi sælger ingen af de dyre varer, som guitarer, forstærkere og lignende og antallet af henvendelserne er lavt.

Lukker roligt og stille

Vi ser ind i en vinter med et presset marked og jeg håber at salget eksplodere henover julen – men hvis ikke, kigger jeg på at afvikle forretningen i starten af det nye år.

Jeg vil ikke sende butikken i konkurs, men vil afvikle den i ro og mag og erkende, at Als og Danmark måske ikke har behov for endnu en musikbutik, selvom den snart er den eneste tilbage I Sønderjylland og om få år er det danske marked ladt tilbage med en Amazon-kultur, hvor den største spiller på det danske marked ikke har musikinstrumenter som kerneområde.

Artiklen fortsætter under annoncen

Langt den største del af indkøbet i Tyskland foregår i Tyskland hos en kæmpe forhandler, som driver en e-shop med et showroom i en meget lille landsby i Tyskland – og det er ærgerligt at det ikke er lykkedes at få flere af disse kunder hjem til Danmark igen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. december 2022 Kultur, Augustenborg

Børn og barnlige sjæle er velkomne til julefest i Kultursalen

1. december 2022 Kultur

Augustenborghallerne inviterer børn og barnlige sjæle til juletræsfest nu på lørdag fra kl. 14.00 til 16.00 i Kultursalen i Augustenborghallerne. Sidste weekend var der juletræstænding i Slotsparken, men på lørdag er det Augustenborghallernes tur til at fejre julens komme. Det skriver halbestyrelsen i en pressemeddelelse. Juletræsfesten vil vanen tro være med masser af musik, sanglege […]

Læs mere...