Musikfestival for psykisk syge på Strandhjem

17. juni 2022 Broager

Torsdag var der igen en musikfestival for psykisk syge på det psykiatriske botilbud, Strandhjem, på Brunsnæs.

Mange glade gæster var mødt op, og det blev en dejlig eftermiddag og aften med solskin og godt humør. Musikken blev i år leveret af de lokale musikere og bands Two Or More, Ulrik Jeppesen og Hitfabrikken.  Alle musikere spillede populærmusik fra forskellige genrer og fra forskellige årtier, så der var musik, som gæsterne kunne synge med på og danse til, skriver arrangørerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Festivalen arrangeres med støtte fra fonde, lokale virksomheder, frivillige og en stor indsats fra personalet og beboere på Strandhjem. Ud over Strandhjems egne beboere deltog der borgere fra andre botilbud, bofællesskaber, væresteder, familie, venner af huset med flere fra det sønderjyske.

Du kan SE STRANDHJEMS BILLEDER HER.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Tour de France, REGIONALT

Tour de France får betydning for Flextrafik og busser

26. juni 2022 Tour de France

De store trafikale udfordringer i forbindelse med 3. etape i Tour de France fra Vejle til Sønderborg søndag den 3. juli betyder, at handicapkørsel, Flextur og øvrig åben flextrafik til 3. juli ikke kan bestilles via selvbetjening, men kun telefonisk på 76 608 608. Der er endvidere helt lukket for bestilling og udførelse af handicapkørsel, […]

Læs mere...