Musikfestival med Sussi og Leo på Strandhjem

12. august 2021 Broager
Strandhjem. Pressefoto
Strandhjem. Pressefoto

Torsdag 19. august fra klokken 16:00 til kl. 20:30 arrangerer det psykiatriske botilbud Strandhjem i Brunsnæs igen en musikfestival for psykisk syge.

Musikfestivalen er et tilbud til psykisk syge fra botilbud, bofællesskaber, væresteder og hjemmeboende i Sønderjylland. Festivalen henvender sig til en målgruppe, som kan have det svært med at benytte sig af de ordinære koncerttilbud i området.

Udover, at give gæsterne en god musikoplevelse i trygge rammer, er målet med festivalen også at styrke fællesskabet indenfor socialpsykiatrien i det sønderjyske, skriver Strandhjem.

Artiklen fortsætter under annoncen

Musikfestivalen er tilbage efter et år med coronapause. I tillæg kan musikfestivalen i år holde 20-års jubilæum. Vi håber vores trofaste festivalgæster har savnet at komme ud og høre god musik og opleve hygge og fællesskab. Personale, beboere og frivillige på Strandhjem er klar til at sørge for at skabe rammerne for en dejlig musik eftermiddag og aften.

Borgmester Erik Lauritzen vil komme og åbne musikfestivalen i år, inden musikerne går på scenen. Først på scenen i år er det gensyn med den lokale musiker, Ulrik Jeppesen, fra Gråsten. Herefter spiller Tri Sussi & Leo op til fest.

Artiklen fortsætter under annoncen

Som altid, så sørger Strandhjem for at der kan købes mad, drikke og kaffe i festivalteltet.

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
17. september 2021 KV21, Nordborg, Debat

KV21 – Debatindlæg: Rettidig omhu og sund fornuft – uden ideologi

17. september 2021 KV21

Byrådskandidat Søren Østergaard, Fælleslisten, skriver: Den ideologiske debat mellem byrådskandidaterne Ellen Trane Nørby fra Venstre og Jørgen Jørgensen fra SF om frit valg eller ej, kører for fuldt tryk i de højere luftlag. I Fælleslisten er vi mere optaget af at finde jordnære løsninger for borgerne. Løsninger der giver mening for borgerne og bygger på […]

Læs mere...