Musikfestival med Sussi og Leo på Strandhjem

12. august 2021 Broager
Strandhjem. Pressefoto
Strandhjem. Pressefoto

Torsdag 19. august fra klokken 16:00 til kl. 20:30 arrangerer det psykiatriske botilbud Strandhjem i Brunsnæs igen en musikfestival for psykisk syge.

Musikfestivalen er et tilbud til psykisk syge fra botilbud, bofællesskaber, væresteder og hjemmeboende i Sønderjylland. Festivalen henvender sig til en målgruppe, som kan have det svært med at benytte sig af de ordinære koncerttilbud i området.

Udover, at give gæsterne en god musikoplevelse i trygge rammer, er målet med festivalen også at styrke fællesskabet indenfor socialpsykiatrien i det sønderjyske, skriver Strandhjem.

Artiklen fortsætter under annoncen

Musikfestivalen er tilbage efter et år med coronapause. I tillæg kan musikfestivalen i år holde 20-års jubilæum. Vi håber vores trofaste festivalgæster har savnet at komme ud og høre god musik og opleve hygge og fællesskab. Personale, beboere og frivillige på Strandhjem er klar til at sørge for at skabe rammerne for en dejlig musik eftermiddag og aften.

Borgmester Erik Lauritzen vil komme og åbne musikfestivalen i år, inden musikerne går på scenen. Først på scenen i år er det gensyn med den lokale musiker, Ulrik Jeppesen, fra Gråsten. Herefter spiller Tri Sussi & Leo op til fest.

Artiklen fortsætter under annoncen

Som altid, så sørger Strandhjem for at der kan købes mad, drikke og kaffe i festivalteltet.

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
28. januar 2023 Kultur, Sønderborg

SMUK havde Dorthe Gerlach med til Nytårskoncerten

28. januar 2023 Kultur

Fredag aften spillede Slesvigsk Musikkorps Nytårskoncert i Alsion og inden musikken begyndte, så var J. P. Rasmussen fra Hjemmeværnet på scenen og byde velkommen. Det skyldes, at Hærhjemmeværnet og Lions Sønderborg og Alssund er sammen om at arrangere koncerten. “SMUKs Nytårskoncerter kom til Sønderborg i 2003 og det skyldes en meget fremsynet chef på Sønderborg […]

Læs mere...