Musikken spiller fra Soleng Festival

31. juli 2020 Kultur

Soleng Festival 2020 er en af de eneste musikfestivaler, der overlever Corona-krisen Det kan den kun, fordi den er blevet 99 procent omlagt til en virtuel festival, som bliver live-streamet fra Mejeriet Sønderborg til hele verden.

I løbet af weekenden kan man fra klokken 16 til 02 se nogle af landets bedste unge upcoming-musikere vise sig på scenen, hvor de spiller al slags musik, fortæller initivtageren til Soleng Festival, Rasmus Madsen.

Fordi den bliver live-streamet på twitch.tv og på Facebook, kan man faktisk – hvis man har en skærm og et højtaleranlæg – give sine kunder/gæster/venner en festivaloplevelse, som sommeren 2020 desværre ikke er præget af.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis ikke man lige har en storskærm hjemme i lejligheden, så kan en del af koncerten opleves på Rådhustorvet, hvor den vises på storskærm frem til klokken 23 begge dage. Og der er stillet stole op, så man kan være nogenlunde Corona-sikker.

Alle kan se Soleng Festival på twitch.tv/solengfestival under og efter festivaldagene.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. august 2021 Kultur, Sønderborg

Uffe Lorenzen giver en udendørs koncert i Sønderborg

4. august 2021 Kultur

Lørdag den 14. august giver Uffe Lorenzen er gårdhavekoncert i Sønderborghus i eftermiddagstimerne. Uffe Lorenzen er kendt som den karismatiske forsanger og frontfigur i Spids Nøgenhat og Baby Woodrose. Han har huseret på den danske rockscene siden slutningen af ’80erne og fik sit gennembrud med Baby Woodrose i 2003, hvor de som et af de […]

Læs mere...