Musikskoleelev arrangerer sin egen farvel og tak-koncert

16. maj 2022 Kultur
Katrine Johannsen. Privat foto
Katrine Johannsen. Privat foto

Katrine Johannsen spiller en koncert den 4. juni klokken 15.00 i salen på Sønderborg Musikskole

”Jeg har det seneste år været på en del kurser og lavet en masse relevant i forhold til at være musiker og iværksætter af kulturprojekter. Så denne koncert er derfor min egen lille eksamen, men også et stort tak til Sønderborg og Sønderborg Musikliv, fordi jeg starter på musikkonservatoriet i Esbjerg efter sommer”, siger Katrine Johannsen.

Hun er så heldig at Sønderborg Ungdomsråd har valgt at støtte hendes koncert med 10.000 kroner, hvilket giver hende mulighed for at betale sine musikere efter koncerten i Musikskolen.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Koncerten kommer til at byde på min klarinetkvartet, Klarisma, mit Børnekor, Minispirekoret, Caroline Cornelius, MGK-kor og så selvfølgelig mig på sang med Ida Stenbakke og Cristina Ana på klaver. Der kommer til at være et lotteri med præmier, noget sødt til tanden og så skal mine musikskole-lærere selvfølgelig have en kæmpe klapsalve og tak”, siger Katrine Johannsen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Tour de France, REGIONALT

Tour de France får betydning for Flextrafik og busser

26. juni 2022 Tour de France

De store trafikale udfordringer i forbindelse med 3. etape i Tour de France fra Vejle til Sønderborg søndag den 3. juli betyder, at handicapkørsel, Flextur og øvrig åben flextrafik til 3. juli ikke kan bestilles via selvbetjening, men kun telefonisk på 76 608 608. Der er endvidere helt lukket for bestilling og udførelse af handicapkørsel, […]

Læs mere...