Musikvereinigung Nordschleswig og solister synger julen ind i Sct. Marie Kirke

Musikvereinigung Nordschleswig. Pressefoto
Musikvereinigung Nordschleswig. Pressefoto
10. november 2022 Kultur Skrevet af: Redaktion

Lørdag den 26. november kl. 16 synger Musikvereinigung Nordschleswig julen ind i Sct. Marie Kirke. Hovedværket er Joseph Rheinbergers oratorie, Der Stern von Bethlehem, som fortryller med romantiske toner og dejlige melodier.

Men det bliver ikke jul uden Johann Sebastian Bachs Juleoratorie – derfor slutter koncerten af med dele af Bachs fantastiske julemusik. Der bliver sunget kendte korstykker og solonumre fra Juleoratoriet del 1-3, men også meget smukke numre fra de her i landet mere ukendte dele 4-6, skriver Sekretariats der deutschen Minderheit i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Musikvereinigung Nordschleswig er tilknyttet det tyske mindretal og har afdelinger i Aabenraa, Haderslev og Tønder.

De omkring 80 sangere bliver ledsaget af et stort orkester bestående af musikere fra nord og syd for grænsen. Solisterne er den danske sopran Anna Maria Wierød og den tyske bariton Nikolaus Fluck, mens Susanne Leona Heigold står i spidsen for kor og orkester.

Koncerten er støttet af Det tyske mindretals hovedorganisation, Bund Deutscher Nordschleswiger.

Entré 150 kroner – elever/studerende fri entré.

20. juni 2024 Sport, Sønderborg

11-årige Mads Kraft skal køre med i DM

20. juni 2024 Sport

Den 11-årige Mads Kraft fra Ulkebøl skal i weekenden deltage i DM i gokart, der i år bliver akørt i Ikast, han stiller op i klassen Rotax mini, aldersklassen 10-15 år. Det er et arrangement, hvor der køres både lørdag og søndag, så det bliver en hård weekend. Mads Kraft laver da også fysisk træning […]

Læs mere...