Når kommuner sparer på ældreområdet er det med støtte fra DF

18. august 2016 Politik
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Mens Dansk Folkepartis top kritiserer kommuner for at spare på de ældre, så er det i langt de fleste tilfælde sket med støtte fra partiets lokale byrådsmedlemmer.

På trods af indførelsen af den såkaldte værdighedsmilliard blev der ifølge Ældre Sagen skåret i bevillingerne til de over 80-årige i 29 af landets kommuner fra 2015 til 2016, skriver Altinget.

I 24 af de kommuner har Dansk Folkeparti stemt for budgettet. Det viser en gennemgang af sidste års budgetforlig i de pågældende kommuner, som Altinget har gennemført.

Artiklen fortsætter under annoncen

Da Dansk Folkeparti i sidste uge holdte sommergruppemøde i Svendborg beklagede gruppeformanden på Christiansborg, Peter Skaarup, at Ældre Sagen trods værdighedsmilliarden kunne påvise besparelser i de 29 kommuner.

Oplysningen om, at partiets egne byrådsmedlemmer selv har støttet op om besparelser i 24 af de 29 kommuner, mødes dog kun med en forsigtigt løftet pegefinger fra Dansk Folkepartis finansordfører, René Christensen.

”Det er altid sådan i politik, at man får noget med den ene hånd og må give noget med den anden,” siger han.

Artiklen fortsætter under annoncen

I en kommentar på SønderborgNYTs Facebook skriver byrådsmedlem for DF, Dtefan Lydal:

“Det er i hvert fald ikke tilfældet I Sønderborg Kommune! Vi har med budgettet været med til at tilføre ældreområdet næsten 16 millioner kroner ekstra, penge som vi bl.a. har brugt på flere varme hænder”.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. januar 2022 Kultur, Augustenborg

Augustenborgs fremtidsmuligheder er større end de fleste forestiller sig

26. januar 2022 Kultur

Augustenborg er noget særligt og med hertugernes fortælling, så fortælles grænselandets historie, hvor Augustenborg er helt central og havde stor betydning for hele grænselandet. Byen var et magtcentrum og den kulturarv skal vi passe på. Sådan sagde borgmester Erik Lauritzen i sit oplæg til et borgermøde, der tirsdag aften fandt sted i Augustenborg Hallerne og […]

Læs mere...