Når tyven har været indenfor – så køber vi alarmer

27. februar 2016 Gråsten

Det er egentlig tankevækkende, at når mange af os får sat tyverialarm op, så skyldes det, vi er blevet en erfaring

” width=”300″ height=”226″ /> Allan Venderby har den helt rigtige tyverisikring til dig.

rigere. Vi har det nemlig sådan, at indbrud er noget, der mest af alt rammer naboen. Men det kan altså ske for os alle.

“Der er mange af mine kunder, der får sat alarm eller overvågning op, når de har haft indbrud”, siger Allan Venderby, der har Veromontage, til SønderborgNYT.

Veromontage er et lille firma med specile i tyverisikring og overvågning.

“Det er to år siden jeg begyndte som selvstændig i Adsbøl. Personalet er mig selv og så klarer kæresten alt papirarbejet”, siger Allan Venderby til SønderborgNYT. Og han er glad for at kunne sige, at det går ganske godt med firmaet.

“For det første er ikke alene de mennesker, der har haft indbrud, der tyverisikrer. Der er rigtigt mange, der får sat elektronik ind i hjemmet, så de er mindre udsat. Især ældre køber sig til mere tryghed”, siger Allan Venderby.

Veromontage nomineret til pris

Veromontage er blevet opdaget af andre i branchen – og de må have samme mening om, at det går godt for den slidsomme iværksætter.

“Jeg er blevet nomineret til at modtage prisen som Årets Håndværker med speciale i tyverisikring”, siger Allan Venderby, der skal en tur til hovedstaden den 6. april sammen med fem andre, der er nomineret i samme kategori.

“Det er ikke sikkert, jeg får prisen, men jeg er da stolt over, jeg er nomineret”, siger han. I oktober 2014 skrev SønderborgNYT om Allan Venderby og hans Veromontage, hvor han forklarede om det vigtige i at vælge den helt rigtige tyverisikring. Du kan læse artiklen HER.

Hvis du overvejer, om indbrudstyven skal vælge din eller naboens bolig, så se på Veromontage.dk – nok inden naboen gør det.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk