Nærboksen med Peter Mads Clausen-portrættet står ved Alsion

1. maj 2020 Erhverv

Nærboks pakkeboksen med et portræt af den almenkendte dansker, Peter Mads Clausen, er nu blevet stillet op ved Alsion og er dermed klar til at blive anvendt af sønderborgenserne.

I 70 års fødselsdagsgave og som en anerkendelse af udnævnelsen som Sønderborgs æresborger 2019 gav Sønderborg-virksomheden, SwipBox, Peter Mads Clausen sin helt egen portrætteret Nærboks. Denne Nærboks valgte Peter Mads Clausen skulle gives videre til byens borgere, så de kunne få glæde af den.

På et pressemøde i februar kunne Sønderborgs borgmester, Erik Lauritzen, transportminister, Benny Engelbrecht, og direktør i SwipBox, Allan Kaczmarek, sammen løfte sløret for den specielle Nærboks. Dengang havde man endnu ikke bestemt, hvor boksen skulle stå – men det er altså fortid nu.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi har i længere tid funderet en del over, hvor den rette placering for den specielle boks skulle være. Mange muligheder er blevet vendt – men endelig har vi fundet det helt rigtige sted til den. Beslutningen lev, at det skal være ved Alsion, hvor mange af byens borgere og ikke mindst de studerende, der har deres gang i Alsion, kan benytte boksen”, siger SwipBox-direktør Allan Kaczmarek i en pressemeddelelse

Den særprægede Nærboks kan ses ved hovedindgangen til Alsion. Vælger man at få leveret sin online-ordre i en Nærboks, vil den portrætterede Nærboks indgå som en af mulighederne. Boksen er bestemt et besøg værd – også selvom man ikke skal hente en pakke.

Artiklen fortsætter under annoncen

Om SwipBox

SwipBox er en softwarevirksomhed med en hardwareløsning, som muliggør innovation på infrastrukturområdet. Med intelligente pakkebokse i mere end 60 lande og dybe netværk i udvalgte lande øger SwipBox slutforbrugeres bekvemmelighed. SwipBox pakkeboksene er designet og produceret i Danmark og er intuitive og lette at bruge for pakkeleverandører og slutbrugere. Til alt fra IT systemintegration med førende e-detailhandlere til udvikling af forbrugerinterfaces finder SwipBox en løsning som matcher de behov, som kunderne og markedet har.

Artiklen fortsætter under annoncen

Virksomheden har hovedkontor i Sønderborg samt kontorer i Pakistan, Polen og Australien. I samarbejde med stærke partnere arbejder SwipBox konstant på at optimere løsningen for at reducere den samlede CO₂ belastning i first og last mile af levering.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. oktober 2021 Sport, Sønderborg

Sønderborg Billard Club fylder 40 år

18. oktober 2021 Sport

Den 31. oktober kan medlemmerne i Sønderborg Billard Club fejrer klubbens 40 års fødselsdag og det gør de med en klubturnering og en efterfølgende frokost med en enkelt pilsner og en snaps. “Der bliver spillet billard ved klubbens fire borde i lokalet på AGS hver formiddag mellem 9 og 12. Og er der nogen, som […]

Læs mere...