Næste renoverings-etape på Egernsundbroen

9. december 2015 Erhverv

Udskiftning af cylinder nummer to på Egernsundbroen sker i den kommende uge og det giver nogle tidspunkter, hvor broen ikke kan benyttes af den kørende trafik og også to døgn, hvor broen ikke kan åbnes for sejlere.egernsund

Tirsdag 15. december ca. kl. 19.40 hejses den renoverede cylinder ned i klapkælderen. Dette kræver ca. et kvarters åbning af broen, hvor den kørende trafik må vente, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Onsdag 16. december kl. 9 – fredag 18. december kl. 9: Arbejdet med at skifte den gamle cylinder med den renoverede foregår, og broen kan ikke åbnes for sejlende trafik.

Tirsdag 22. december ca. kl. 19.40 hæves den gamle cylinder op. Også det kræver ca. et kvarters åbning af broen, hvor den kørende trafik ikke kan passere.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. oktober 2022 Augustenborg, Politik

Tænder julelysene og skruer ned for gadebelysningen

5. oktober 2022 Augustenborg

”I Teknik-, By og Boligudvalget er vi enige om at bevare støtten til julebelysning for bla. at støtte op om handelslivet, men vi er også sikre på, at man i de forskellige handelsstandsforeninger er opmærksomme på at begrænse energiforbruget”, siger udvalgsmedlem Tage Petersen fra Venstre til SønderborgNYT. Sparer på gadelyset “Selv om nogle måske vil […]

Læs mere...