Næsten alle sommerhuse er fyldt med gæster

21. juli 2021 Erhverv

Campaya er et digitalt udlejningsbureau, som udlejer sommerhuse fra private husejere og udlejningsbureauer.

Vi har derfor et meget stort antal sommerhuse på vores platform, og i både denne uge og den næste er belægningsprocenten i de 610 sommerhuse i Sønderborg Kommune på vores platform mere end 99 procent. Sådan var det også i sidste uge, og sådan var billedet i øvrigt også sidste år i de meget efterspurgte juli-uger, skriver Campaya i en pressemeddelelse.

I år ser det ud til, at sommerhusene er fyldte lidt længere. I al fald kan vi i vores udlejningsdata se, at der på nuværende tidspunkt er lejet markant flere sommerhuse i august i Sønderborgs sommerhusområder, end hvad billedet var på samme tidspunkt sidste år.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er selvfølgelig meget positivt for lokalområdet og giver en forhåbning om en lang og god sommer for de lokale handlende, skriver Campaya.

Den seneste tid har vi haft rigtig stor efterspørgsel fra særligt de tyske feriegæster, som med det samme vender tilbage, så snart restriktionerne giver mulighed for det. Ellers er det selvfølgelig i høj grad danskerne, der fylder husene i år.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
31. juli 2021 COVID-19, REGIONALT

Corona: Nye regler ved indrejse i Tyskland

31. juli 2021 COVID-19

Fra søndag skal alle lade sig teste, før de rejser ind i Tyskland, hvis de ikke er vaccineret eller er kommet sig over en corona-infektion. Det siger den tyske sundhedsminister, Jens Spahn, til Flensborg Avis. I al hast vedtog den tyske regering fredag nye, skrappe krav i forbindelse med indrejse, oplyser forbundsregeringens stedfortrædende talsmand, Ulrike […]

Læs mere...