Næsten alle sommerhuse er fyldt med gæster

21. juli 2021 Erhverv

Campaya er et digitalt udlejningsbureau, som udlejer sommerhuse fra private husejere og udlejningsbureauer.

Vi har derfor et meget stort antal sommerhuse på vores platform, og i både denne uge og den næste er belægningsprocenten i de 610 sommerhuse i Sønderborg Kommune på vores platform mere end 99 procent. Sådan var det også i sidste uge, og sådan var billedet i øvrigt også sidste år i de meget efterspurgte juli-uger, skriver Campaya i en pressemeddelelse.

I år ser det ud til, at sommerhusene er fyldte lidt længere. I al fald kan vi i vores udlejningsdata se, at der på nuværende tidspunkt er lejet markant flere sommerhuse i august i Sønderborgs sommerhusområder, end hvad billedet var på samme tidspunkt sidste år.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er selvfølgelig meget positivt for lokalområdet og giver en forhåbning om en lang og god sommer for de lokale handlende, skriver Campaya.

Den seneste tid har vi haft rigtig stor efterspørgsel fra særligt de tyske feriegæster, som med det samme vender tilbage, så snart restriktionerne giver mulighed for det. Ellers er det selvfølgelig i høj grad danskerne, der fylder husene i år.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 Erhverv, Sønderborg

Lasse Sønderup er ny chef for Erhverv og Turisme

7. oktober 2022 Erhverv

Lasse Sønderup kan nu slette konstitueret fra visitkortet og det kan han fordi, han er blevet ansat som chef for Erhverv og Turisme i Sønderborg Kommune fra den 1. oktober. Stillingen har for nylig været slået op, og Lasse Sønderup er valgt blandt ansøgerne til jobbet. Lasse Sønderup blev konstitueret chef for Erhverv og Turisme […]

Læs mere...