National Flagdag: Søndag flages der for de udsendte og de tidligere udsendte

31. august 2021 Samfund

Det forventes, at omkring 70 veteraner deltager, når Sønderborg Kommune inviterer til Den Nationale Flagdag på søndag klokken 14.10 på Rådhustorvet i Sønderborg. Men alle interesserede er inviteret med til Flagdagen, hvis man ønsker at vise sin respekt over for de personer, der har været sendt ud for Forsvaret, Redningsberedskabet, Politi, Udenrigsministeriet og Sundhedsvæsenet.

Den 5. september blev en national flagdag i 2009, og i Sønderborg Kommune har man markeret dagen lige siden. Og det er vigtigt, mener borgmester Erik Lauritzen.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Jeg håber, at mange veteraner, pårørende, men også alle andre vil møde op og være en del af Flagdagen for Danmarks udsendte. I Sønderborg Kommune valgte vi allerede fra det første år at deltage i denne markering, fordi vi gerne vil vise respekt for alle dem, der har været eller er udsendt i internationale operationer. Den tradition og den respekt ønsker vi at holde fast i, siger borgmesteren i en pressemeddelelse.

Flagdagen i Sønderborg byder på velkomst ved kommunaldirektør Tim Hansen samt taler af borgmester Erik Lauritzen og overkonstabel Louise Søndergaard Sørensen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derudover lægges der kranse og buketter ved mindestenen, og så vil der være musikalsk indslag Flyverhjemmeværnets Musikkorps

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
29. september 2021 Kultur, Broager

Broager-pige – der studerer musik – udgiver sin tredje single

29. september 2021 Kultur

Anne Sofie Wraae tog sine første musikalske skridt i Broager Kirkes kor og senere var hun med i pigekorets juniorkor. Og som hun selv siger, så har oplevelserne og lærdommen hun fik der, skabt grobunden for den karriere som soloartist, som hun følger nu. Ved siden af sit virke som artist studerer Anne-Sofie musikvidenskab på […]

Læs mere...

RESERVER PLADS NU PÅ TLF. 30 89 15 49