Nature Energy har grønt lys til at bygge i Kværs

14. oktober 2021 Gråsten

Selvom borgerne i Kværs undrer sig over, at der igen arbejdes på det kommende biogasanlæg i Kværs, så er det faktisk helt lovligt.

“Teknik- og Miljøudvalget godkendte i september den opdaterede miljøgodkendelse, hvor beskyttelsen af en nærliggende Kværsløkkebæk er præciseret”, siger udvalgsmedlem Tage Petersen fra Venstre. Han fortæller, at sagen ikke skulle i Byrådet.

Miljø- og Fødevareklagenævnet har per 15. april 2021 ophævet miljøgodkendelsen og VVM-tilladelsen og hjemviste sagen til fornyet behandling hvad angår udledning til Kværsløkkebæk. Nævnets afgørelse begrundes med at udledning af overfladevand fra anlægsområdet til bækken var utilstrækkeligt belyst.

Artiklen fortsætter under annoncen

Styregruppen bag ‘NEJ TAK til placering af Biogasanlæg ved Kværs’ har forleden politianmeldt Nature Energy for overtrædelse af diverse tilladelser eller manglen på samme ved byggeriet på anlægget.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. oktober 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Mød kandidaterne Stephan Kleinschmidt og Jesper Esbensen på SønderborgNYT TV

26. oktober 2021 KV21

Tirsdag eftermiddag klokken 17 kan du se og høre den konservative spidskandidat, Jesper Esbensen, og Slesvigsk Partis borgmesterkandidat, Stephan Kleinschmidt, i en valgdebat på Sønderborg TV. I udsendelsen kan du høre Jesper Esbensen fortælle, at han synes, at de penge, som Sønderborg Kommune betaler for at få Tour de France til byen, kunne bruges meget […]

Læs mere...