Nature Energy kortlægger processen omkring byggearbejdet i Kværs

23. april 2021 Erhverv

Sønderborg Kommune gav onsdag formiddag Nature Energy et såkaldt standsningspåbud til byggeriet af biogasanlægget i Kværs og det betød, at byggeriet af anlægget skulle indstilles med øjeblikkelig virkning.

Årsagen til byggestoppet er, at Miljø- og Fødevareklagenævnet har truffet afgørelse efter miljøbeskyttelsesloven og ophæver Sønderborg Kommunes afgørelse om miljøgodkendelse og VVM-tilladelse for opførelse og drift af et biogasanlæg i Kværs.

Nature Energy Stoppede arbejdet i Kværs og gik i gang med internt at kortlægge processen:

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi er i gang med at undersøge processen omkring biogasanlægget i Kværs yderligere. Arbejdet på pladsen har været udført på grundlag af en grave- og støbetilladelse fra Sønderborg Kommune. I vores arbejde med at afdække det konkrete forløb er vi blevet opmærksomme på, at samlearbejdet på nogle ståltanke har stået på i længere tid end først antaget”, siger Jesper Bundgaard, direktør for konstruktion i Nature Energy, til SønderborgNYT.

“Samleaktiviteterne, som ikke er omfattet af grave- og støbetilladelsen, begyndte i uge 9, hvor nogle plader blev opstillet. I marts lå arbejdet stille i to uger på grund af  materialemangel. Tidligere har vi oplyst, at samlearbejdet har stået på i 14 dage og det skal vi naturligvis beklage. Vi samarbejder tæt med kommunen om det videre forløb for biogasanlægget i Kværs”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. november 2021 Uddannelse, Sønderborg

Statsskolen gør klar til Maskerade

29. november 2021 Uddannelse

I weekenden blev der øvet intenst af hele det hold, som er en del af Statsskolens årlige musical, der har premiere på fredag. Og mens der blev øvet, blev der også syet lystigt på det tøj, som skuespillerne skal have på. “Vi har generalprøve på onsdag og den dag er det afgangsklasser fra folkeskoler, som […]

Læs mere...