Naturkalenderen er klar til brug

21. februar 2018 Sundeved Skrevet af: Ole Kæhler

Sønderborg Kommune har i samarbejde med de lokale naturforeninger og natur-aktører planlagt og sammensat et utrolig flot naturformidlingsprogram for 2018. Dette års naturkalender indeholder 61 forskellige arrangementer. Arrangementer som viser rigtig mange af kommunens naturperler frem.

Arrangementerne er fordelt over hele året og henvender sig til alle kommunes borgere, turister og besøgende. Naturkalenderen indeholder arrangementer til “naturnørden”, til børnefamilien, til de naturinteresserede og til dem, der bare gerne vil have en hyggelig tur ud i naturen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Sønderborg Kommune har en fantastiske natur og den ligger lige foran vores fødder, klar til at blive opdaget, benyttet og nydt. Ydermere er det rigtig dejligt, at vi i kommunen har så mange entusiastiske naturfolk, som vil arrangerer disse naturture for alle vores borgere. Når de er med til at formidle vores natur, dyr og planter, så vi får mere viden og kendskab til naturen i kommunen, og der bliver skabt en forståelse for vigtigheden i at benyttelse og beskyttelse går hånd i hånd. Det er med til at skabe gode rammer for os alle og gør vores område til et godt sted at være”, siger borgmester Erik Lauritzen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Naturkalenderen er lavet sammen med Naturstyrelsen, Danmarks Naturfredningsforening, OAS, Vandplejen ANA, Gråsten Landsbrugsskole, Sønderborg Forsyning, Blå Flag og Naturskolerne.

Kalenderen rummer en flot samling af naturarrangementer og der er ture og arrangementer, hvor man sammen med en naturvejleder eller naturformidler gratis kan komme med ud og opleve naturen, lave aktiviteter eller få mere viden.

Arrangementerne omtales løbende på SønderborgNYT, så læserne bliver mindet om, de skal finde udendørstøjet frem.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er sjette år naturkalenderen bliver lavet.

Kalenderen kan findes HER på kommunens hjemmeside.