Navne på tre optrædende ved Genforeningsfesten

10. maj 2021 Kultur
Genforeningen 2020
Genforeningen 2020

Sønderborg Kommune har allerede lovet, at Genforeningsfesten 13. juni i år bliver festlig. Nu kan kommunen så sætte navne på og de tre programpunkter, som offentligheden har adgang til, kommer til at byde på en bred vifte af kunstnere med relation til Sønderjylland, skriver Sønderborg Kommune.

Jacob Dinesen optræder to gange i løbet af dagen. Om aftenen giver han koncert med sit band i Alsion, men allerede om eftermiddagen, indgår han som en del af de mange optrædende og talere til hovedprogrammet samme sted, hvor blandt andre Dronningen deltager.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ud over Jacob Dinesen kan publikum blandt andet glæde sig til musikere fra folkBALTICA Ensemblet, Sønderjysk Pigekor og en strygekvartet fra Sønderjyllands Symfoniorkester. Tine Götzche fletter programmet sammen.

Interesserede kan på genforeningsdagen 15. juni se med på DR2, der sender en optagelse af denne del af programmet.

På et endnu ikke fastlagt hotspot i Sønderborg By kan man opleve liveoptrædener af blandt andre Sigurd Barret og Rikke Thomsen. Her vil man også på storskærm kunne følge livetransmittering fra ceremonien i Kongeskansen, hovedprogrammet og Jacob Dinesens koncert fra Koncertsalen Alsion.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
19. juni 2021 Sport, Sønderborg

Hans Natorp fra Sønderborg i spidsen for Danmarks Idrætsforbund

19. juni 2021 Sport

Ved Danmarks Idrætsforbunds årsmøde blev Hans Natorp valgt til ny formand ved et kampvalg, hvor han fik 76 stemmer, mens 71 stemte på modstanderen, Thomas Bach. ”Jeg glæder mig til at tage DIF ud på en modig og visionær rejse, hvor vi hele tiden udfordrer og udvikler vores organisation med en ambition om fremskridt, mangfoldighed, […]

Læs mere...