Navnenyt: Kommunikationsdirektør fylder rundt

13. september 2021 Erhverv
Direktør Trine Lindén. Foto: Lene Esthave
Direktør Trine Lindén. Foto: Lene Esthave

Adm. direktør Trine Lindén, Sønderborg, fylder torsdag den 16. september 50 år. Trine Lindén, der oprindeligt er uddannet cand.mag. i historie og medievidenskab fra Københavns Universitet, har tilbragt hele sin karriere i den danske PR- og kommunikationsbranche bl.a. som seniorkonsulent og afdelingschef i flere københavnske PR-bureauer. I 2003 valgte hun at flytte til Sønderjylland, hvor hun i dag er adm. direktør og partner i det strategiske reklame- og kommunikationsbureau, Commocean, der er et af landsdelens toneangivende bureauer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Trine Lindén har gennem årene arbejdet med samtlige discipliner inden for PR og strategisk kommunikation i både den private og offentlige sektor, hvor hun står bag succesfulde holdnings- og adfærdskampagner og kommunikationsstrategier. Trine Lindén er særligt specialiseret i politisk styrede organisationer, offentligt ejede virksomheder samt i kommunikative strategier og indsatser inden for bl.a. bosætning, erhvervs- og turismeudvikling samt destinationsbranding.

Trine Lindén lægger ikke skjul på, at hun trods sit københavnske ophav opfatter sig selv som sønderjyde. Hun er levende optaget af udviklingen af landsdelen og debatten om bl.a. infrastruktur, erhvervsudvikling, uddannelse og udflytning af statslige arbejdspladser.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ikke overraskende banker hjertet derfor også ekstra hurtigt for de mange opgaver, Trine Lindén gennem årene har løst for sønderjyske virksomheder, kommuner og organisationer som f.eks. Danfoss, Fleggaard Koncernen, Alsik, Arwos, Destination Sønderjylland og Genforeningen 2020.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk

RESERVER PLADS NU PÅ TLF. 30 89 15 49