Nemt at få kontakt til hjemmeplejen

16. oktober 2015 Sundeved

En ny og nem indgang indføres til hjemmeplejen: Èt telefonnummer og én mailadresse, uanset hvor i kommunen man bor.

” width=”275″ height=”183″ /> Der vil være én indgang til hele hjemmeplejen – og det er via et hoved-telefonnummer og en mail.

Den kommunale hjemmepleje i Sønderborg er opdelt i fire distrikter. Det er ganske praktisk i forhold til at tilrettelægge arbejdet i mindre grupper tæt på borgerne. Men det er ikke så praktisk, når man som ny bruger af hjemmeplejen eller pårørende til nye eller kommende brugere skal i kontakt med hjemmeplejen. Derfor er der nu oprettet et hovednummer til hjemmeplejen.

“Det skal være nemt at finde os og få fat i os, og det sørger vi nu for. Fra og med 19. oktober 2015 er der ét telefonnummer, som besvares alle hverdage kl. 8-15, og der er én mailadresse, som også svarer hurtigt, senest førstkommende arbejdsdag. På den måde synes jeg, hjemmeplejen er let tilgængelig”, siger formand for seniorudvalget, Preben Storm i en pressemeddelelse.

Sideløbende med disse tiltag er kommunens folder om hjemmeplejens arbejde og tilbud opdateret med medarbejdere i de nuværende uniformer og med de nye kontakt-informationer.

Den nye indgang er:

Mail: hjemmeplejen@sonderborg.dk

Tlf.: 88 72 47 47 kl. 8-15 på alle hverdage

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk