Nemt at få kontakt til hjemmeplejen

16. oktober 2015 Sundeved

En ny og nem indgang indføres til hjemmeplejen: Èt telefonnummer og én mailadresse, uanset hvor i kommunen man bor.

Der vil være én indgang til hele hjemmeplejen.

Der vil være én indgang til hele hjemmeplejen – og det er via et hoved-telefonnummer og en mail.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den kommunale hjemmepleje i Sønderborg er opdelt i fire distrikter. Det er ganske praktisk i forhold til at tilrettelægge arbejdet i mindre grupper tæt på borgerne. Men det er ikke så praktisk, når man som ny bruger af hjemmeplejen eller pårørende til nye eller kommende brugere skal i kontakt med hjemmeplejen. Derfor er der nu oprettet et hovednummer til hjemmeplejen.

“Det skal være nemt at finde os og få fat i os, og det sørger vi nu for. Fra og med 19. oktober 2015 er der ét telefonnummer, som besvares alle hverdage kl. 8-15, og der er én mailadresse, som også svarer hurtigt, senest førstkommende arbejdsdag. På den måde synes jeg, hjemmeplejen er let tilgængelig”, siger formand for seniorudvalget, Preben Storm i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sideløbende med disse tiltag er kommunens folder om hjemmeplejens arbejde og tilbud opdateret med medarbejdere i de nuværende uniformer og med de nye kontakt-informationer.

Den nye indgang er:

Mail: hjemmeplejen@sonderborg.dk

Tlf.: 88 72 47 47 kl. 8-15 på alle hverdage

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. maj 2021 KV21, Sønderborg

Sønderborg Kommune ser gerne en høj stemmeprocent ved kommunalvalget

18. maj 2021 KV21

Når der er kommunalvalg i november, så er det målet for Sønderborg Kommune at valgdeltagelsen bliver lige så god som ved det seneste kommunalvalg. “Der lå vi over landsgennemsnittet og det skal vi gerne gentage”, siger chefen for Byrådssekretariatet, Pernille Svindt Lentfer, til SønderborgNYT. Hun fortæller, at der op til valget kommer en række initiativer, […]

Læs mere...