Nemt at få kontakt til hjemmeplejen

16. oktober 2015 Sundeved

En ny og nem indgang indføres til hjemmeplejen: Èt telefonnummer og én mailadresse, uanset hvor i kommunen man bor.

Der vil være én indgang til hele hjemmeplejen.

Der vil være én indgang til hele hjemmeplejen – og det er via et hoved-telefonnummer og en mail.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den kommunale hjemmepleje i Sønderborg er opdelt i fire distrikter. Det er ganske praktisk i forhold til at tilrettelægge arbejdet i mindre grupper tæt på borgerne. Men det er ikke så praktisk, når man som ny bruger af hjemmeplejen eller pårørende til nye eller kommende brugere skal i kontakt med hjemmeplejen. Derfor er der nu oprettet et hovednummer til hjemmeplejen.

“Det skal være nemt at finde os og få fat i os, og det sørger vi nu for. Fra og med 19. oktober 2015 er der ét telefonnummer, som besvares alle hverdage kl. 8-15, og der er én mailadresse, som også svarer hurtigt, senest førstkommende arbejdsdag. På den måde synes jeg, hjemmeplejen er let tilgængelig”, siger formand for seniorudvalget, Preben Storm i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sideløbende med disse tiltag er kommunens folder om hjemmeplejens arbejde og tilbud opdateret med medarbejdere i de nuværende uniformer og med de nye kontakt-informationer.

Den nye indgang er:

Mail: hjemmeplejen@sonderborg.dk

Tlf.: 88 72 47 47 kl. 8-15 på alle hverdage

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. august 2022 Politik, Sønderborg

Økonomiudvalget sendte forvaltningens sparekatalog videre til Byrådet

17. august 2022 Politik

På onsdagens møde i Økonomiudvalget godkendte politikerne det katalog over sparemuligheder, som forvaltningerne har sat sammen og nu bliver det sendt videre til Byrådet, som skal beslutte, hvor det præcis er, der skal skæres ned. “Nu er det så op til de forskellige partier at finde frem til de konkrete besparelser, som er nødvendige for […]

Læs mere...