Nemt at få kontakt til hjemmeplejen

16. oktober 2015 Sundeved Skrevet af: Ole Kæhler

En ny og nem indgang indføres til hjemmeplejen: Èt telefonnummer og én mailadresse, uanset hvor i kommunen man bor.

Der vil være én indgang til hele hjemmeplejen.

Der vil være én indgang til hele hjemmeplejen – og det er via et hoved-telefonnummer og en mail.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den kommunale hjemmepleje i Sønderborg er opdelt i fire distrikter. Det er ganske praktisk i forhold til at tilrettelægge arbejdet i mindre grupper tæt på borgerne. Men det er ikke så praktisk, når man som ny bruger af hjemmeplejen eller pårørende til nye eller kommende brugere skal i kontakt med hjemmeplejen. Derfor er der nu oprettet et hovednummer til hjemmeplejen.

“Det skal være nemt at finde os og få fat i os, og det sørger vi nu for. Fra og med 19. oktober 2015 er der ét telefonnummer, som besvares alle hverdage kl. 8-15, og der er én mailadresse, som også svarer hurtigt, senest førstkommende arbejdsdag. På den måde synes jeg, hjemmeplejen er let tilgængelig”, siger formand for seniorudvalget, Preben Storm i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sideløbende med disse tiltag er kommunens folder om hjemmeplejens arbejde og tilbud opdateret med medarbejdere i de nuværende uniformer og med de nye kontakt-informationer.

Den nye indgang er:

Mail: [email protected]

Tlf.: 88 72 47 47 kl. 8-15 på alle hverdage

22. april 2024 Erhverv, Gråsten

Gråsten Maskinservice lavede et kalkuleret underskud

22. april 2024 Erhverv

De store toneangivende danske virksomheder bliver fremover udsat for krav, som de helt naturligt sender videre til de virksomheder, de samarbejder med. Kan virksomhederne ikke leve op til kravene, mister de ordre, og opgaven går videre til en konkurrent. Det er den verden Gråsten Maskinservice befinder sig i. Gråsten Maskinservice har igennem de seneste tre […]

Læs mere...