Nephew-musikere lærer fra sig i Sønderborg

10. oktober 2013 Kultur

Musikstarter Camps, som Nephew, Ungdomsringen og Roskilde Festival arrangerer rundt omkring i Danmark i efterårsferien, bliver også afholdt i Sønderborg. Her vil musikinteresserede unge mellem 13 og 18 år kunne modtage traditionel undervisning, masterclasses ved professionelle musikere, samt have mulighed for både at indspille og optræde for hinanden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nøgleordet for M+ Camp er at opleve fællesskabet omkring musikken på et overordnet plan.

Nephew er blandt dem, der vil hjælpe de unge på vej.

Nephew er blandt dem, der vil hjælpe de unge på vej.

– Begreberne ’Flid og Fælleskab’”er ikke ligefrem sexede i øjeblikket, men det er vores mål at gøre dem det igen.

Artiklen fortsætter under annoncen

For det er vild fornemmelse at blive bedre til at spille, og det er endnu vildere at blive det sammen med andre. At stå sammen flere mennesker og skabe én lyd kan ikke sammenlignes med noget andet,” siger Simon Kvamm fra Nephew.

Musikstarter Camp i Sønderborg bliver afholdt i et samarbejde mellem Sønderborg Ungdomsskole og Nørremarkens Fritidscenter i Vejle.

– Arrangementet foregår på Hørup Centralskole, hvor der bliver liv og glade dage, når bands og musikere som Nephew, Thomas Buttenschøn, The Blue Van og The Woken Trees kigger forbi for at arbejde med og inspirerer de unge til at fortsætte deres musikalske arbejde, siger Kim Ebbehøj, Sønderborg Ungdomsskole.

Det er klubber og ungdomsskoler, der har meldt de unge til Musikstarter Camp.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis der fortsat skulle være nogle unge, som gerne vil med på Musikstarter Camp i Sønderborg, er der få ledige pladser tilbage. Man skal gå hen i sin lokale ungdomsklub og høre, om ikke man kan komme med på M+ Camp sammen med dem.

M+ Camp Sønderborg kulminerer torsdag den 17.

Artiklen fortsætter under annoncen

oktober kl. 16-19, når de unge, deltagende musikere og bands giver en koncert med de bedste numre fra deres repertoire. Koncerten afholdes på Musikskolen på Skovvej i Sønderborg, og der er gratis adgang..

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. april 2021 Nordborg, Samfund

Miljøministeren og SF-politikere besøgte Himmark Strand

20. april 2021 Nordborg

Miljøminister Lea Vermelin var sammen med SFerne, Signe Munk og Karina Lorentzen Dehnhardt, mandag på besøg på Himmark Strand for at blive orienteret om Region Syddanmarks indsats mod generationsforureninger, skriver regionsrådsmedlem Jørn Lehmann Petersen til SønderborgNYT. På Himmark Strand er vi klar til at gå i gang med oprydningen. Hvis alt går vel, kan vi […]

Læs mere...