Nethandel i udenlandske butikker hitter

30. december 2015 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Danske forbrugere er så glade for at købe varer i udenlandske netbutikker, at grænsehandlen med varer på nettet i 2016 for første gang tegner til at blive større end danskernes samlede køb i fysiske butikker i udlandet.computer

Artiklen fortsætter under annoncen

Dansk Erhverv anslår, at e-grænsehandlen med varer vil beløbe sig til knap 12 mia. kr. i 2016, mens den fysiske grænsehandel vil ligge på godt 11 mia. kr.

”Omfanget af grænsehandel med varer, både i fysiske butikker og på nettet, er et tydeligt bevis på, at dansk detailhandel er udsat for hård konkurrence fra udlandet. Når danskerne handler i udlandet frem for i Danmark, sker det på bekostning af salget i danske butikker,” siger chefkonsulent Marie Louise Thorstensen, Dansk Erhverv.

Artiklen fortsætter under annoncen

En del af den fysiske grænsehandel er meget følsom over for afgifter, men da nogle afgifter er blevet hævetog andre sænket, har de stort set udlignet hinanden.

 

22. april 2024 Erhverv, Gråsten

Gråsten Maskinservice lavede et kalkuleret underskud

22. april 2024 Erhverv

De store toneangivende danske virksomheder bliver fremover udsat for krav, som de helt naturligt sender videre til de virksomheder, de samarbejder med. Kan virksomhederne ikke leve op til kravene, mister de ordre, og opgaven går videre til en konkurrent. Det er den verden Gråsten Maskinservice befinder sig i. Gråsten Maskinservice har igennem de seneste tre […]

Læs mere...