Nethandel i udenlandske butikker hitter

30. december 2015 Erhverv

Danske forbrugere er så glade for at købe varer i udenlandske netbutikker, at grænsehandlen med varer på nettet i 2016 for første gang tegner til at blive større end danskernes samlede køb i fysiske butikker i udlandet.computer

Artiklen fortsætter under annoncen

Dansk Erhverv anslår, at e-grænsehandlen med varer vil beløbe sig til knap 12 mia. kr. i 2016, mens den fysiske grænsehandel vil ligge på godt 11 mia. kr.

”Omfanget af grænsehandel med varer, både i fysiske butikker og på nettet, er et tydeligt bevis på, at dansk detailhandel er udsat for hård konkurrence fra udlandet. Når danskerne handler i udlandet frem for i Danmark, sker det på bekostning af salget i danske butikker,” siger chefkonsulent Marie Louise Thorstensen, Dansk Erhverv.

Artiklen fortsætter under annoncen

En del af den fysiske grænsehandel er meget følsom over for afgifter, men da nogle afgifter er blevet hævetog andre sænket, har de stort set udlignet hinanden.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. juli 2021 Erhverv, Sønderborg

home i Sønderborg solgte huse for tre generationer

30. juli 2021 Erhverv

home i Sønderborg har på kort tid solgt boliger for tre generationer – og det hele startede med, at Steen Breum Damgaard fik øje på  et hus, som home havde til salg. “Huset ligger på Kobberholm og jeg ringede til home, hvor jeg kom i kontakt med Jacob Lyng Nielsen, som tilbød at komme med […]

Læs mere...